Vállalati irodai alkalmazások Most 6 hónapig ingyen!

Hatékony munkavégzés Otthon és az Irodában egyaránt

Egyedülálló ajánlatunkkal könnyebbé és egyszerűbbé  teheti az üzemeltetést vészterhes időkben is. Munkatársai dolgozzanak akár otthonukból, akár az irodából, sokkal hatékonyabban végezhetik el feladataikat. Ráadásul most 6 hónapig ez semmibe sem kerül vállalatának! Jól hangzik, ugye? Mutatjuk a részleteket!

Microsoft CSP - Office 365 - Irodai alkalmazások

Hatékony Irodai Alkalmazások 6 hónap próbaidővel

Ismerje meg a Microsoft Office 365 E1
irodai alkalmazáscsomagot!

Office 365 - Irodai Alkalmazások - Microsoft CSP

A modern Iroda

A hagyományos Office alkalmazások ugyan jól szolgálták az irodai dolgozókat, azonban a digitalizáció térhódítása és a modern technológiák elterjedése miatt már nem tudtak minden felhasználó igényt kielégíteni.

A Microsoft ezért olyan korszerű irodai alkalmazásokat fejlesztett ki, melyekkel lehetségessé vált a modern online technológiák integrálása. Az Office 365 alkalmazásai  eredményesebb és produktívabb munkát biztosítanak Önnek és munkatársai számára.

Otthoni munkavégzés

Az, hogy bárhonnan dolgozhat, a hatalmas online dokumentum tárhely, a folyamatos felhős biztonsági mentések, a mindig naprakész programok, a valós idejű csoportmunka is a Microsoft Office 365 Enterprise 1 (E1) irodai alkalmazáscsomag mellett szólnak.

Mi a jó hírünk? Az, hogy mindezért nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia, hiszen 6 hónapon át mi álljuk a számlát! Próbálja ki irodai alkalmazáscsomagunkat és spóroljon meg jelentős költségeket!

Irodai alkalmazáscsomagunk minden területen megállják a helyüket

Kiknek ajánljuk?

  • IT vezetőknek
  • Gazdasági vezetőknek
  • Kereskedelmi vezetőknek

Kevesebb munkával, hatékonyabban üzemeltetheti vállalkozását. Nem szükséges infrastruktúrát kiépíteni, ráadásul a szoftverek beállításai központilag szabályozhatóak a csoportházirendek segítségével. Az Office 365 szolgáltatáshoz telefonos és online terméktámogatás is kapcsolódik, így hiba esetén azonnal rendelkezésre áll a technikai segítség. Az Office 365 használatával az informatikai infrastruktúra kiépítése és beállításainak felügyelete könnyebbé válik, mint valaha.

Office 365 ajánlatunkkal biztosabb informatikai infrastruktúrát építhet ki anélkül, hogy újabb levelező szerverekbe vagy fájlszerverekbe kellene befektetnie és emellett még rendszergazdája terhein is csökkenthet. Az Office 365-re való átállás során a munkafolyamat zökkenőmentesen, leállási idő nélkül folytatható. A biztonság az Office 365 egyik legfontosabb tervezési alapelve és szolgáltatása, mely kiterjed a hardverre, a szoftverre, a Microsoft adatközpontjainak fizikai biztonságára, a házirendekre és az elérhető beépített, illetve ügyfél általi, speciális beállításokra.

A OneDrive és SharePoint szolgáltatásnak köszönhetően a felhasználó bármely internetkapcsolattal rendelkező számítógépről elérheti az adatait. A fejlett csoportmunka megoldások segítségével egyszerűen oszthatóak meg a dokumentumok a kollégák között. Könnyedén megszervezhetőek az online értekezletek, így azonnal, utazási költség és idő nélkül nyílik tárgyalási lehetőség az ügyfelekkel – bárhol, bármikor. A csevegésalapú munkaterülettel azonnali hozzáférünk a csevegésekhez, tartalmakhoz, személyekhez és eszközökhöz. Az egyes csomagokban elérhető beépített üzleti intelligencia remek lehetőséget biztosít az adatok elemzéséhez és ábrázolásához. A munkaszervező eszközök segítségével a tervezés, rendszerezés, feladatkiosztás és együttműködés könnyebbé válik, ezáltal jobban szervezhető és felügyelhető a kereskedelmi csapat tevékenysége.

Irodai alkalmazások 6 hónapig Ingyen, elkötelezettségek nélkül

Elérhető funkciók

Office táblagépekre és telefonokra

Az Office-appok webes verzióinak beszerzése iOS-, Android- és windowsos eszközökön, amelyek képernyőmérete legfeljebb 10,1 hüvelyk. A felhasználók egyenként 5 táblagépre és 5 telefonra telepíthetik az Office-mobilappokat. Az Office-appok asztali verzióját nem tartalmazza.

Levelezés és naptárak

Üzleti szintű levelezőszolgáltatást vehet igénybe a funkciókban gazdag, jól ismert Outlook-munkakörnyezetben, amely az asztalról vagy webböngészőből érhető el. Felhasználónként 50 GB méretű postaládát kap, és akár 150 MB-os mellékleteket is küldhet.

Online értekezletek

Online értekezleteket tarthat hangátvitellel és HD minőségű videoátvitellel, illetve webkonferenciákat rendezhet. Értekezletek közvetítése online akár 10 000 személynek, akik szinte bármilyen eszközről csatlakozhatnak egy böngészőből.

Profi digitális történetmesélő eszközök

A Sway appal játszi könnyedséggel hozhat létre tetszetős interaktív webes jelentéseket, bemutatókat, hírleveleket, oktatóanyagokat és más tartalmakat közvetlenül telefonról, táblagépről vagy böngészőből.

Fájlok tárolása és megosztása

A OneDrive Vállalati verzió minden felhasználónak 1 TB-nyi személyes, felhőalapú tárterületet nyújt, amely bárhonnan és bármilyen eszközről elérhető. Egyszerűen megoszthatja a fájlokat másokkal a szervezetén belül vagy kívül, illetve megszabhatja, hogy ki tekintheti meg és szerkesztheti az egyes fájlokat.

Csapatmunkához készült központ

Összekapcsolhatja csapatát az Office 365 részét képező Microsoft Teamsszel, ahol a csevegés, tartalom, személyek és eszközök együtt találhatók meg. A Teams segítségével ütemezéseket tervezhet, feladatokat oszthat ki és más appokhoz és erőforrásokhoz csatlakozhat.

Munkafolyamat-automatizálás

A Microsoft Flow segítségével az appokat és a szolgáltatásokat összekötő automatizált munkafolyamatokat alakíthat ki, amelyek például értesítéseket küldenek, szinkronizálják a fájlokat és adatokat gyűjtenek – programozás nélkül.

Nagyvállalati videószolgáltatás

A Microsoft Stream segítségével egyszerűen készíthet és kezelhet videókat, illetve az egész szervezetén belül biztonságosan oszthatja meg őket.

Szeretne még többet megtudni a csomagunkban szereplő termékekről?

Kapcsolódó termékismertetők

Igényelje most, és vegyen le egy hatalmas terhet vállalatáról!

Kapcsolatfelvétel

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink a lehető leghamarabb válaszolnak minden megkeresésre.

Microsoft Office 365 E1

Most 6 hónapig ingyen

Mi rejlik csomagajánlatukban?
  • Böngészőből futtatható:
  • Exchange Online (50 GB)
  • OneDrive for Business (1 TB)
  • SharePoint Online
  • Teams
  • Yammer
  • Akár 300 fő részére
Fontos tudnivalók megtekintése Bezárás