Klasszikus Szerver Ajánlatok

A Klasszikus szerver csomagajánlatainkkal a fizikai szervereket ötvöztük az új keletű felhőszolgáltatásokkal, létrehozva ezzel hibrid tárhely megoldásokat, mely egyszerre elégítheti ki IT preferenciáit és adatbiztonsági előírásait. A havi díjas konstrukcióknak köszönhetően pedig elkerülheti az egyszeri és nagy összegű beruházást.

Kiknek ajánljuk?

Vállalati döntéshozóknak

kezdő beruházási költségek nélkül biztosítsák fejlődésüket és működésüket. Havi díj segítségével cash-flow optimalizálást érhetnek el és így tőkéjüket tárgyi eszköz helyett a termékükbe, szolgáltatásukba vagy ügyfeleikbe tudják fektetni. A csomag részét képező szerverek a hazai igényekre méretezetten biztosítják az üzleti adatok biztonságos kezelését, tárolását. Az adatvédelmet és azok visszaállíthatóságát a beállított ütemezett, napi mentés biztosítja. Költségtakarékosság elősegítése érdekében a kiszolgálók üzemeltetést támogató 3 éves helyszíni garancia tartalmaznak. Munkaidőbeli távfelügyeleti szolgáltatást kihasználva mindig rendelkezésre áll a szakmai segítség, így a vállalkozás folyamatosan mozgásban tud maradni. Magas rendelkezésre állást biztosító csomagok esetén minden vezető és tulajdonos biztos lehet abban, hogy véletlen vagy szándékos káresemény esetén is működőképes marad a vállalkozás, majd a veszély elhárítása után biztonságosan visszaállíthatóak a naprakész adatok, tartalmak, beállítások.

IT szakembereknek

Csomagjainkat úgy optimalizáltuk, hogy üzemeltetési igényeknek megfeleljenek. Szervereink 3 éves helyszíni garanciával ellátottak, így nem kell számolni rejtett költségekkel. Az eltérő méretű csomagok lehetőséget nyújtanak a vállalkozás igényeinek megfelelő kapacitású szerver kiválasztására. A csomagok már tartalmazzák a különböző IT biztonsági megoldásokat (pl. backup, disaster recovery), amelyek segítik az üzemeltető IT csapat munkavégzését a teljes kontroll megtartása mellett. Az üzemeltetés támogatásához az ajánlataink között megtalálható redundáns táppal szerelt szerverek is. Csomagok rugalmassága következtében mind a toronyszerverek, mind a rack megoldású szerverek is biztosítottak, így az egyedi igényeknek is megfelelnek.

Csomagajánlataink

MINI MIDI MAXI
Optimális felhasználószám 1-10 fő 11-49 fő 50-75 fő
Processzor Intel 4 magos processzor
(Intel Quad-Core Xeon E3-1220)
Intel 8 magos processzor
(Intel Eight-Core Xeon E5-2620)
2db Intel 8 magos processzor
(Intel Eight-Core Xeon E5-2620)
Memória 8 GB 16 GB 64 GB
Fizikai RAID vezérlő + 1 GB cache + 1 GB cache
Merevlemez 2 x 1 TB 3 x 600 GB SAS 6 x 600 GB SAS
Mobil és web alapú levelezés + alkalmazás alapú + alkalmazás alapú
Redundáns táp
Azure biztonsági mentés (napi) 500 GB adatméretig 2 TB adatméretig
Titkosított tároló a fontos dokumentumoknak 100 GB 250 GB 500 GB
Disaster Recovery – magas rendelkezésre állás
3 év helyszíni garancia
Havidíj – 24 hónapos bérlet esetén 22 358 Ft* 50 373 Ft* 92 517 Ft*
Havidíj – 36 hónapos bérlet esetén 18 275 Ft* 38 465 Ft* 74 925 Ft*
Ajánlatot kérek! Ajánlatot kérek! Ajánlatot kérek!

*Az ajánlat nem tartalmazza a kötelező addicionális költségeket, mint az egyszeri szerződéskötési díjat (19800 Ft) és a biztosítási díjat (1,5%/év, de minimum 13000 Ft). Külön díj ellenében vállalata részére munkaidőbeli (H-P: 08:00 – 17:00) távfelügyeletet és technikai támogatást biztosítunk, hogy Önnek és kollégáinak csak az üzletvitelre kelljen fókuszálniuk. Az ajánlatban szereplő árak az Áfá-t és egyéb kiegészítő szolgáltatási csomagokat nem tartalmazzák. Az interneten keresztül küldött ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek.

Nem találja, amit keres? Cége igényeire szabva segítünk a legoptimálisabb csomag összeállításában! Kérje egyedi ajánlatát most!

Mit tartalmaznak csomagjaink?

Azure Platform - Biztonságos felhőszolgáltatások
Azure ISV, Cloud és Hybrid Small Business Server (SBS), Cloud Szerver Csomagok, Klasszikus Szerver Ajánlatok, Vállalatirányítás
Az Azure komplex felhőszolgáltatási platform segítségével virtuális gépeket, adatbázisokat, saját…

Klasszikus Szerver Ajánlatok

Updated on 2019-04-25T12:00:13+02:00, by Polonyi Mariann.