Vállalatirányítás

Vállalatirányítás a felhőből

A vállalatirányítási rendszer sosem volt ennyire egyszerűen üzemeltethető – ügyviteli rendszer egyszerű és 99,9%-os rendelkezésreállással már a felhőből is elérhető. Vállalata digitális fejlődését előtérbe helyezve, a havi díjas konstrukcióknak köszönhetően pedig elkerülheti az egyszeri és nagy összegű beruházást.

Kiknek ajánljuk csomagjainkat?

Csomagjainkat olyan kis- és középvállalkozásokra optimalizáltuk, akiknek fontos, hogy kezdő beruházási költségek nélkül biztosítsák fejlődésüket és működésüket. Havi díj segítségével cash-flow optimalizálást érhetnek el és így tőkéjüket tárgyi eszköz helyett a termékükbe, szolgáltatásukba vagy ügyfeleikbe tudják fektetni.

A csomagok részét képező vállalatirányítási rendszer az elismert Microsoft Dynamics NAV ügyviteli rendszer, mely kezdő és bővített csomagjaival segíti a vállalatok mindennapi feladatait.

Mini csomagunkat leginkább a vállalatirányítási rendszer alapfunkcióira igényt tartó vállalatoknak ajánljuk, maximálisan 10 felhasználóig. A Microsoft Dynamics NAV ügyviteli rendszer kezdő csomagjában olyan funkciók érhetők el, mint például pénzügyi alaprendszer (főkönyvi kimutatás és alaprendszer, költség- és bevételtervezés, konszolidálás, tárgyi eszköz alaprendszer és biztosítás, pénzgazdálkodás stb.), értékesítés és követelés-kezelés (értékesítés, számlázás, ár képzés, szállítmányozók nyilvántartás stb.), erőforráskezelés és készletkezelés.

Maxi csomagunkat 25 felhasználóig optimalizáltuk, mely kiszolgálja a gyártással, termeléssel, szolgáltatásmenedzsmenttel vagy raktárkezeléssel foglalkozó kis- és közép vállalatok igényeit. A csomag tartalmazza a Microsoft Dynamics NAV ügyviteli rendszer bővített csomagját is, mely a kezdő csomagon felül további területeken támogatja a vállalat működését, mint raktárkezelés, projektmenedzsment, CRM, gyártás, termelés- valamint szolgáltatásmenedzsment. Ilyen funkciók többek közt, a raktárhelyek kezelése, ciklikus leltárkezelés, erőforráskapacitás-kezelés, fix áras és idő-/anyagalapú projektkezelés vagy a gyártási darabjegyzékek kezelése és a gyártáshoz szükséges anyagszükséglet tervezés.

Minden csomag bővíthető vagy a vállalat igényeire testre szabható. Tekintse meg alábbi csomagajánlatainkat és amennyiben nem találja cége számára az optimális ügyviteli megoldást, kérje egyedi ajánlatainkat!

További információ a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer moduljairól itt olvashat – vagy látogasson el a navision-hungary.hu weboldalunkra.

Csomagajánlataink

MINI MAXI
Felhasználhatóság (terület) Alapvető pénzügyi és kereskedelmi funkciókat igénylő vállalatoknak Növekvő és magasabb funkcionalitást igénylő, gyártással, szolgáltatásmenedzsmenttel, raktározással foglalkozó
vállalatoknak
Felhasználhatóság (felhasználók száma) 1-10 felhasználó 1-25 felhasználó
Futtató környezet
SQL SQL Exp. 250GB (Azure SQL S2) SQL STD 250GB (Azure SQL S3)
Service Tier (Napi 10 óra, heti 6 nap, összesen 240 órában – opcionálisan bővíthető) B2ms (60%) 8GB RAM 2mag E2s_v3 16GB RAM 2mag
Csatolt lemez (SSD) 99%-os havi SLA-val P6 – 64GB P6 – 64GB
Biztonsági mentés (SQL-nél 7 napig point-to-point visszaállítás)
SSL tanusítvány
Ügyviteli rendszer
Microsoft Dynamics NAV SAL licence kezdő csomag (Alap pénzügyi, kereskedelmi, erőforráskezelési, készletkezelési
alaprendszer)
Microsoft Dynamics NAV SAL licence bővített csomag (Teljes pénzügyi, kereskedelmi és projektkezelés modulok,
valamint termelésirányítási, raktárkezelési és szolgáltatás menedzsment modulok)
Microsoft Dynamics NAV Dev ops Kiegészítő opciók (pages, riports, codeunits) opcionális opcionális
Havidíj* – Azure futtató környezet 25 120 Ft-tól 45 280 Ft-tól
Havidíj/felhasználó* – Microsoft Dynamics NAV SAL licencek 13 340 Ft-tól 16 970 Ft-tól
Havidíj/opció* – Microsoft Dynamics NAV DEV ops 7 850 Ft 7 850 Ft
Ajánlatot kérek! Ajánlatot kérek!

 

* Rendelésnél 72 órán belül létrehozzuk a környezetet és onnantól számítódik a teljes költség. Az ajánlatban szereplő árak az Áfá-t nem tartalmazzák és az interneten keresztül küldött ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek.

Nem találja, amit keres? Cége igényeire szabva segítünk a legoptimálisabb csomag összeállításában! Kérje egyedi ajánlatát most!

További információ a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer moduljairól itt olvashat – vagy látogasson el a navision-hungary.hu weboldalunkra.

Mit tartalmaznak csomagjaink?

Azure Platform - Biztonságos felhőszolgáltatások
Azure ISV, Cloud és Hybrid Small Business Server (SBS), Cloud Szerver Csomagok, Klasszikus Szerver Ajánlatok, Vállalatirányítás
Az Azure komplex felhőszolgáltatási platform segítségével virtuális gépeket, adatbázisokat, saját…

Kapcsolódó megoldások

Cloud szerver csomagok

Vállalatirányítási megoldások

Updated on 2018-07-19T11:34:59+02:00, by Polonyi Mariann.