Azure független szoftverfejlesztők számára

Microsoft Azure ISV

Azure ISV programunk célja, hogy támogassuk a hazai független szoftverfejlesztő vállalkozásokat, olyan eszközök segítségével, melyekkel új üzleti szegmensek és új értékesítési lehetőségek állhatnak rendelkezésükre.

Microsoft Azure független szoftverfejlesztők - Microsoft CSP

Szoftverfejlesztés egyszerűen

Főszerepben: A Microsoft Azure

Azure Platform - Biztonságos felhőszolgáltatások - Microsoft CSP

Tudatos innováció

Egy növekvő szoftvercégnél komoly erőfeszítéseket és időráfordítást igényel az erőforrások biztosítása. Az Azure-ral fejlesztés és a tesztelés folyamata leegyszerűsödik és felgyorsul, nem kell szabad kapacitásokat keresgélnie a vállalaton belül, néhány másodperc alatt létrehozhatja a szükséges virtuális környezetet.

Az Azure komplex felhőszolgáltatási platform segítségével virtuális gépeket, adatbázisokat, saját fejlesztésű alkalmazásokat és számos egyéb, hasznos szolgáltatást tud futtatni, lényegesen csökkentve beruházási költségeit.

Váltson még ma!

A Microsoft folyamatos fejlesztéseinek hála, biztos lehet abban, hogy egy olyan platformot használ, ami megbízható, zökkenőmentes üzemeltetést garantál és hosszútávon biztosítja vállalkozása pénzügyi integritását.

Az Azure előfizetését bármikor módosíthatja, akár menet közben is. Költségek perc alapon számlázódnak, így csak azután fizet, amit használt is, így még könnyebbé teheti a projektköltségek nyomon követését is.

Miért Csatlakozzon Ön is az Azure-ra fejlesztők népes táborához?

Az Azure ISV programunk előnyei

Költségek csökkentése

Az Azure platform rugalmas konstrukciója révén szabadon alakíthatja előfizetését. Mitöbb! Csakis azon szolgáltatásokért fizet, amit valójában használ.

Új Értékesítési felületek

Saját termék Azure képessé tételével olyan piaci területeket is elérhetnek, amit korábban még nem. Ennek elérése érdekében cégcsoportunk segítünk megadni a kezdő lökést. Megoldásával megjelenhet például az Azure Marketplace-ben, vagy a HRP Europe Kft. felhőplatform alapú áruházában is.

Egyszerűbb fejlesztés

Nem lesz többé problémája a különböző platformokon való futtatással, akár PC, akár MAC, átalakítás és programozás nélkül, ugyanaz a megoldás használható.

Biztonság

Az Azure integrált funkcióinak hála, nem kell több időt töltenie a szoftverfejlesztési infrastruktúra biztonságával. Végre a saját megoldásának a fejlesztésével foglalkozhat!

Megszokott eszközök

Az Azure fejlesztések során a már Ön által ismert, megszokott nyílt forráskódú és harmadik féltől származó eszközeit is használhatja. Az Azure natív módon integrálja a Visual Studiót és a Visual Studio Code-ot, emellett használhatja többek a Ansible, a Docker vagy a Kubernetes megoldásait.

Új üzletmodell

Az Azure platform segítségével, szoftver, mint szolgáltatás formájában tudja saját megoldásukat értékesíteni, mindenféle egyéb – a termék üzemeltetéséhez szükséges hardver, szoftver – beruházás nélkül.

Microsoft Azure független szoftverfejlesztők - Microsoft CSP
Microsoft Azure független szoftverfejlesztők - Microsoft CSP

Ismerje meg azon partnereinket

Akik Már Azure-t Használnak

Akár kicsi vállalkozása, akár nagy, a Microsoft Azure segítségével elképesztő dolgokat valósíthat meg. Versenyelőnyének megtartása érdekében támaszkodjon a Microsoft folyamatos innovációira. Fejlesszen saját igényei szerint!

Microsoft CSP - felhő - Cloud - csomagajánlatok

Felkeltettük az érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az Azure mobilitást biztosít, és lehetőség ad, hogy erőforrásait kifejezetten az alkalmazásfejlesztésre fordítsa, amihez csapata a legjobban ért. Az üzemeltetés egyszerűbbé válik a karbantartás és menedzsment szintén is.