Azure ISV

Microsoft Azure – Független szoftverfejlesztőknek (ISV)

Célunk, hogy támogassuk a hazai független szoftverfejlesztő vállalkozásokat, olyan eszközök segítségével, melyekkel új üzleti szegmensek és új értékesítési lehetőségek állhatnak az ISV-k rendelkezésére.

Meglévő szoftver felhősítése

Saját termék Azure képessé tételével olyan piaci területeket is elérhetnek, amit eddig még nem, ennek eléréséhez segítünk megadni a kezdő lökést.

Az Azure platform segítségével, szoftver, mint szolgáltatás formájában tudják saját megoldásukat értékesíteni, mindenféle egyéb – a termék üzemeltetéséhez szükséges hardver, szoftver – beruházás nélkül. Az Azure-ral a teljes környezet néhány kattintással létrehozható, anélkül, hogy ez plusz költségbe kerülne az ügyfélnek, és lekerül az üzemeltetéssel járó probléma a válláról.

Ezen kívül számos új értékesítési felületen és csatornán jelenhet meg termékével, mint például az Azure Marketplace, vagy a HRP Europe Kft. felhőplatform alapú áruháza.

Kulcsrakész virtualizációs megoldás

Saját fejlesztésű, kulcsrakész alkalmazás virtualizációs megoldásunkkal egyszerűen tudja meglévő termékét szoftver, mint szolgáltatás formájában ügyfelei rendelkezésére bocsájtani, saját erőforrások befektetése nélkül.

Megoldásunkkal nem lesz többé problémája a különböző platformokon való futtatással, akár PC, akár MAC, átalakítás és programozás nélkül, ugyanaz a megoldás használható.

A megoldás teljes mobilitást biztosít, és lehetőség ad, hogy erőforrásait kifejezetten az alkalmazásfejlesztésre fordítsa, amihez csapata a legjobban ért. Az üzemeltetés egyszerűbb, a karbantartás és menedzsment szintén.

A rendszer felépülése miatt minél több ügyfélnek értékesít, annál kevesebb lesz az egy felhasználóra eső költség, így nem csak időt, de költséget is megtakaríthat.

Fejlesztési-tesztelési környezetek másodpercek alatt

Egy növekvő szoftvercégnél komoly erőfeszítéseket és időráfordítást igényel az erőforrások biztosítása. Az Azure-ral fejlesztés és a tesztelés folyamata leegyszerűsödik és felgyorsul, nem kell szabad kapacitásokat keresgélnie a vállalaton belül, néhány másodperc alatt létrehozhatja a szükséges virtuális környezetet, ami skálázhatósága révén bármikor módosíthat, akár menet közben is. Költségek perc alapon számlázódnak, így csak azután fizet, amit használt is, így könnyebbé teheti a projekt költségek nyomon követését is.

Ne várjon másra, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi kihozzuk Önnek a maximumot a felhőből! Érdekel!

Kapcsolódó termékek

Azure Platform - Biztonságos felhőszolgáltatások
Azure ISV, Cloud és Hybrid Small Business Server (SBS), Cloud Szerver Csomagok, Klasszikus Szerver Ajánlatok, Vállalatirányítás
Az Azure komplex felhőszolgáltatási platform segítségével virtuális gépeket, adatbázisokat, saját…

Azure ISV

Updated on 2018-01-25T10:10:31+02:00, by Polonyi Mariann.