Digitális távmunka csomagkalkulátor

Így dolgozzon hatékonyan Home Office alatt

Korszerű eszközökkel, biztonságos kapcsolaton keresztül hatékonyabb a csapatmunka otthonról is. A profi levelezés, állandó csevegés, online tárolás és videokonferencia eszközök valós idejű együttműködése korszerű IT biztonsági eszközöket kíván meg.
Kalkulátorunkkal most saját igényeire szabhatja ajánlatainkat.

A maximális produktivitás és biztonság jegyében

Digitális távmunka ajánlataink

- akár részletfizetéssel vagy lízing konstrukcióban -

A távmunka számos előnnyel kecsegtet: a munkavállalók elkerülhetik a munkahelyre való ingázást, rugalmasabb munkarendet állíthatnak fel és a nyugodtabb körülmények között, hatékonyabban tudják elvégezni feladataikat. Vannak olyan szituációk azonban, amikor a távoli munkavégzés lehet az egyetlen opció.

Míg számos információval találkozhatunk az interneten arról, hogy hogyan érdemes távmunka esetén dolgoznunk, milyen szabályokat érdemes betartanunk home office esetén, mik a munkavállaló és munkáltató kötelességei, annál kevesebb segítséget kapnak azonban a vállalati ügyfelek abban, hogy milyen eszközökkel tudják áthidalni a kialakult helyzetet.

A legtöbb munkatárs rendelkezik számítógéppel vagy a munkáltató biztosít számára notebookot, ami az alapját képezi az otthoni munkavégzésnek, ezért ajánlatunk összeállításakor olyan eszközöket emeltünk ki kínálatunkból, melyek hozzájárulnak a hatékony munkavégzéshez, növelik a kommunikációs lehetőségek tárházát és minőségét – mindezt amellett, hogy a vállalat érzékeny adatait maximális biztonságban tudhatjuk.

Fontos!

Csomagajánlatunk nem csupán egy válságmegoldás, a járvány utáni időkben is a professzionális működést teszi lehetővé. A kialakítható csomagok rugalmas lízing konstrukcióban és részletfizetéssel is elérhetőek, így elkerülve a megterhelő egyösszegű költségeket. Az összeállított csomag hardver elemei részletfizetés esetén is egy év alatt finanszírozásra kerülnek, egy évet követően pedig már jelentősen alacsonyabb havi/éves díjjal üzemeltethető a rendszer.

Office 365 - Irodai Alkalmazások - Microsoft CSP

Digitális távmunka csomagkalkulátor

Állítsa össze saját csomagját
Mindössze 4 lépésben!

1. lépés

Felhasználók száma

Nincs két egyforma méretű vállalat, ezért kalkulátorunkat úgy alakítottuk ki, hogy Ön meg tudja adni hány felhasználó számára szeretne maximális produktivitást és biztonságot nyújtó eszközöket.

Kérjük adja meg a felhasználók számát!

2. lépés

Maximális vállalati adatbiztonság

A Fortinet komplett biztonsági ernyőt húz a teljes vállalat infrastruktúrája felé. Egyszerűen kezelhető automatizált biztonsági keretrendszere a Fortinet Security Fabric, kompromisszummentes hálózatbiztonsági megoldásokat biztosít mind a kisvállalatok, mind a közép- és nagyvállalatok számára.

A FortiGate, mely több mint egy egyszerű tűzfal, méltán a Fortinet zászlóshajójaként híresült el. Az eszközben rejlő, a Fortinet által kifejezetten hálózatbiztonsági célokra fejlesztett, nagyteljesítményű processzorok (SPU) a kompromisszummentes védelem magját alkotják. Ezt a védelmet egészítik ki a FortiGuard Labs mérnökei és kutatói azáltal, hogy valósidejű biztonsági frissítésekkel és fenyegetettségi információkkal látják el a Fortinet eszközeit. Az eszköz lelke a FortiOS: azon rendszer, mely átlátható, egységes, intuitív felületet és könnyebb ellenőrizhetőséget biztosít a támadások elhárítása érdekében. Minden FortiGate eszköz integrált VPN-t tartalmaz, így biztonságosan csatlakozhat vállalati infrastruktúráihoz.

Ajánlatunk részeként nem csupán az eszközhöz és az ahhoz tartozó 1 éves licencehez juthat hozzá, hanem FortiCare-hez és a FortiGuard Unified (UTM) Protection-höz is. Előbbi egy a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető support szolgáltatást takar, míg utóbbi a hagyományos tűzfalfunkciókat többek között az alábbi szolgáltatásokkal egészíti ki: antivírus/antispyware, e-mail szűrés, végpontvédelem, web és URL szűrés, vezetéknélküli és vezetékes kapcsolatok védelme, malware védelem, behatolás detektálás- és megelőzés, illetve biztonságos futtatókörnyezet (sandboxing).

A FortiGate egy olyan következő generációs tűzfal (NGFW), mely a felhasználók számától függően különböző kivitelben is elérhető. 

Kérjük válassza ki a felhasználók számához legjobban illeszkedő FortiGate megoldást!

Beüzemelés és support szolgáltatás

Válassza bármely Fortinet FortiGate eszközünket, szüksége lehet segítségre a megfelelő biztonsági rendszer kialakításához.  Szakértő munkatársainkkal átbeszélheti felmerült igényeit és biztos kezekben tudhatja a szofisztikált beállítások elvégzését.

Mit tartalmaz ezen szolgáltatás?

3. lépés

Kiemelkedő kommunikációs eszköz

A modern vállalatok munkatársainak megfelelő kommunikációja létfontosságú az üzletfolytonosság szempontjából. Távmunka és irodai munka egyaránt szükségünk lehet olyan mindenre kiterjedő audiomegoldásokra, melyek minden felhasználói igénynek eleget tesznek.

A Jabra a vezetékes és vezeték nélküli headsetek és kihangosító megoldásai az elmúlt években piacvezetővé váltak. A gyártó nagy hangsúlyt fektetett üzleti igények kiszolgálására, így biztosak lehetünk abban, hogy a Jabra prémium audiokommunikációs eszközei között találunk számunkra megfelelőt. Támogatják szinte az összes kommunikációs alkalmazást köztük a Microsoft Lyncet, Skype for Business-t, és a Teams-et is.

Három olyan headsetet ajánlunk irodai és home office felhasználásra, melyek kényelmes viseletet és kiváló hangminőséget biztosítanak.

Kérjük válassza ki, mely Jabra fejhallgatót szeretné biztosítani felhasználói számára!

4. lépés

Hatékony Csapatmunka Platform

A Microsoft irodai alkalmazásai csomagajánlatainkkal könnyebbé, egyszerűbbé és hatékonyabbá teheti az üzemeltetést, mindamellett a havi díjas, rugalmas konstrukciónak köszönhetően költségeit is csökkentheti. Munkatársai hatékony felhőalap csapatmunka platformhoz férhetnek hozzá. Minden Microsoft szolgáltatáshoz biztosítunk közvetlen supportot, melyhez email és telefonos elérhetőséget is biztosítunk.

Tudjon meg többet ajánlott Microsoft irodai alkalmazásainkról, hogy az Ön számára legmegfelelőbb digitális távmunka csomagot tudja kialakítani:

Kérjük válassza ki az Ön számára megfelelőbb Microsoft irodai alkalmazáscsomagot!

Digitális távmunka csomagkalkulátor

Összesítés

A megadott igények alapján az Ön személyes ajánlata:

Ft /hó/felhasználó

egy évre kivetítve. Egy év elteltével még ennél is jelentősen kedvezőbb üzemeltetési költségekkel számolhat, hiszen akkora már csak a szolgáltatások után kell havidíjat fizetni – a hardver elemek az első év alatt finanszírozásra kerülnek (Fortinet FortiGate tűzfal, Jabra fejhallgatók). Az ajánlatban szereplő árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Elnyerte a tetszését az elkészült csomagajánlat?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel

Az interneten keresztül küldött ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek.

Microsoft CSP - felhő csomagok - CSPHungary 2
Microsoft CSP - felhő csomagok - CSPHungary 2