Digitális távmunka csomagkalkulátor

Így dolgozzon hatékonyan Home Office alatt

Korszerű eszközökkel, biztonságos kapcsolaton keresztül hatékonyabb a csapatmunka otthonról is. A profi levelezés, állandó csevegés, online tárolás és videokonferencia eszközök valós idejű együttműködése korszerű IT biztonsági eszközöket kíván meg.
Kalkulátorunkkal most saját igényeire szabhatja ajánlatainkat.

A maximális produktivitás és biztonság jegyében

Digitális távmunka ajánlataink

- akár részletfizetéssel vagy lízing konstrukcióban -

A távmunka számos előnnyel kecsegtet: a munkavállalók elkerülhetik a munkahelyre való ingázást, rugalmasabb munkarendet állíthatnak fel és a nyugodtabb körülmények között, hatékonyabban tudják elvégezni feladataikat. Vannak olyan szituációk azonban, amikor a távoli munkavégzés lehet az egyetlen opció.

Míg számos információval találkozhatunk az interneten arról, hogy hogyan érdemes távmunka esetén dolgoznunk, milyen szabályokat érdemes betartanunk home office esetén, mik a munkavállaló és munkáltató kötelességei, annál kevesebb segítséget kapnak azonban a vállalati ügyfelek abban, hogy milyen eszközökkel tudják áthidalni a kialakult helyzetet.

A legtöbb munkatárs rendelkezik számítógéppel vagy a munkáltató biztosít számára notebookot, ami az alapját képezi az otthoni munkavégzésnek, ezért ajánlatunk összeállításakor olyan eszközöket emeltünk ki kínálatunkból, melyek hozzájárulnak a hatékony munkavégzéshez, növelik a kommunikációs lehetőségek tárházát és minőségét – mindezt amellett, hogy a vállalat érzékeny adatait maximális biztonságban tudhatjuk.

Fontos!

Csomagajánlatunk nem csupán egy válságmegoldás, a járvány utáni időkben is a professzionális működést teszi lehetővé. A kialakítható csomagok rugalmas lízing konstrukcióban és részletfizetéssel is elérhetőek, így elkerülve a megterhelő egyösszegű költségeket. Az összeállított csomag hardver elemei részletfizetés esetén is egy év alatt finanszírozásra kerülnek, egy évet követően pedig már jelentősen alacsonyabb havi/éves díjjal üzemeltethető a rendszer.

Office 365 - Irodai Alkalmazások - Microsoft CSP

Digitális távmunka csomagkalkulátor

Állítsa össze saját csomagját
Mindössze 4 lépésben!

1. lépés

Felhasználók száma

Nincs két egyforma méretű vállalat, ezért kalkulátorunkat úgy alakítottuk ki, hogy Ön meg tudja adni hány felhasználó számára szeretne maximális produktivitást és biztonságot nyújtó eszközöket.

Kérjük adja meg a felhasználók számát!

2. lépés

Maximális vállalati adatbiztonság

A Fortinet komplett biztonsági ernyőt húz a teljes vállalat infrastruktúrája felé. Egyszerűen kezelhető automatizált biztonsági keretrendszere a Fortinet Security Fabric, kompromisszummentes hálózatbiztonsági megoldásokat biztosít mind a kisvállalatok, mind a közép- és nagyvállalatok számára.

A FortiGate, mely több mint egy egyszerű tűzfal, méltán a Fortinet zászlóshajójaként híresült el. Az eszközben rejlő, a Fortinet által kifejezetten hálózatbiztonsági célokra fejlesztett, nagyteljesítményű processzorok (SPU) a kompromisszummentes védelem magját alkotják. Ezt a védelmet egészítik ki a FortiGuard Labs mérnökei és kutatói azáltal, hogy valósidejű biztonsági frissítésekkel és fenyegetettségi információkkal látják el a Fortinet eszközeit. Az eszköz lelke a FortiOS: azon rendszer, mely átlátható, egységes, intuitív felületet és könnyebb ellenőrizhetőséget biztosít a támadások elhárítása érdekében. Minden FortiGate eszköz integrált VPN-t tartalmaz, így biztonságosan csatlakozhat vállalati infrastruktúráihoz.

Ajánlatunk részeként nem csupán az eszközhöz és az ahhoz tartozó 1 éves licencehez juthat hozzá, hanem FortiCare-hez és a FortiGuard Unified (UTM) Protection-höz is. Előbbi egy a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető support szolgáltatást takar, míg utóbbi a hagyományos tűzfalfunkciókat többek között az alábbi szolgáltatásokkal egészíti ki: antivírus/antispyware, e-mail szűrés, végpontvédelem, web és URL szűrés, vezetéknélküli és vezetékes kapcsolatok védelme, malware védelem, behatolás detektálás- és megelőzés, illetve biztonságos futtatókörnyezet (sandboxing).

A FortiGate egy olyan következő generációs tűzfal (NGFW), mely a felhasználók számától függően különböző kivitelben is elérhető. 

Kérjük válassza ki a felhasználók számához legjobban illeszkedő FortiGate megoldást!

Beüzemelés és support szolgáltatás

Válassza bármely Fortinet FortiGate eszközünket, szüksége lehet segítségre a megfelelő biztonsági rendszer kialakításához.  Szakértő munkatársainkkal átbeszélheti felmerült igényeit és biztos kezekben tudhatja a szofisztikált beállítások elvégzését.

Mit tartalmaz ezen szolgáltatás?

3. lépés

Kiemelkedő kommunikációs eszköz

A modern vállalatok munkatársainak megfelelő kommunikációja létfontosságú az üzletfolytonosság szempontjából. Távmunka és irodai munka egyaránt szükségünk lehet olyan mindenre kiterjedő audiomegoldásokra, melyek minden felhasználói igénynek eleget tesznek.

A Jabra a vezetékes és vezeték nélküli headsetek és kihangosító megoldásai az elmúlt években piacvezetővé váltak. A gyártó nagy hangsúlyt fektetett üzleti igények kiszolgálására, így biztosak lehetünk abban, hogy a Jabra prémium audiokommunikációs eszközei között találunk számunkra megfelelőt. Támogatják szinte az összes kommunikációs alkalmazást köztük a Microsoft Lyncet, Skype for Business-t, és a Teams-et is.

Három olyan headsetet ajánlunk irodai és home office felhasználásra, melyek kényelmes viseletet és kiváló hangminőséget biztosítanak.

 • Jabra Evolve 20 MS
 • Jabra Evolve 40 MS
 • Jabra Evolve 65 MS

Jabra Evolve 20 MS Mono USB fejhallgató

A Jabra Evolve 20  professzionális fülhallgató könnyű híváskezelést és kiváló hangzást biztosít. Plug-and-play módon csatlakoztathatja a számítógépéhez és a vezérlőegység segítségével fogadhatja és befejezheti a hívást, állíthatja a hangerőt, vagy épp lenémíthatja mikrofonját. A passzív zajszűrésnek köszönhetően elháríthatjuk a háttérből beszűrődő magas frekvenciájú hangokat.

Jabra Evolve 40 MS Stereo, USB-C fejhallgató

A kiváló hangminőséget biztosító Jabra Evolve 40 sztereó fejhallgató egy egy új szintre emeli a kommunikációt a munkatársak és a partnerek között. Kedvező árának köszönhetően kis és nagyvállalkozások számára egyaránt ajánlott modell. Kényelmes viseletet biztosít, könnyen telepíthető és könnyen kezelhető  a vezérlőegysége segítségével. A zajszűrős mikrfononja segítségével kiküszöbölhetjük azon zajokat, amelyeket a VOIP alkalmazások közben jelentkezhetnek, illetve amik környezetünkben történnek.

Jabra Evolve 65 MS Stereo fejhallgató töltő állvánnyal és Link 370 USB adapterrel

A Jabra Evolve 65 MS egy olyan professzionális vezeték nélküli fejhallgató szett Bluetooth-val, amely zavartalan beszélgetést tesz lehetővé zajos környezetben is. A Jabra Evolve 65 Mono akár 14 óra beszélgetést kínál egy feltöltéssel, zaj- és visszhangelnyomást lehetővé tevő technológiát, illetve a hallás védelmét a túl erős hangokkal szemben.  Az NFC technológiának köszönhetően ráadásul egyszerűen csatlakoztathatja számítógépéhez vagy okostelefonjához is.

Kérjük válassza ki, mely Jabra fejhallgatót szeretné biztosítani felhasználói számára!

4. lépés

Hatékony Csapatmunka Platform

A Microsoft irodai alkalmazásai csomagajánlatainkkal könnyebbé, egyszerűbbé és hatékonyabbá teheti az üzemeltetést, mindamellett a havi díjas, rugalmas konstrukciónak köszönhetően költségeit is csökkentheti. Munkatársai hatékony felhőalap csapatmunka platformhoz férhetnek hozzá. Minden Microsoft szolgáltatáshoz biztosítunk közvetlen supportot, melyhez email és telefonos elérhetőséget is biztosítunk.

Tudjon meg többet ajánlott Microsoft irodai alkalmazásainkról, hogy az Ön számára legmegfelelőbb digitális távmunka csomagot tudja kialakítani:

 • Teams + Microsoft 365 Business Basic
 • Microsoft 365 Business Premium
 • Microsoft 365 E3

Ezen csomagunk az első 6 hónapban ingyenes Teams, vállalati kollaborációs eszközt tartalmaz, majd a 7. hónaptól Microsoft 365 Business Basic előfizetésre bővül a csomag.

Microsoft 365 Business Basic csomag:

A jobb eszközökkel hatékonyabb munkát végezhet csapatként. Valós időben együttműködhet a profi levelezés, állandó csevegés, online tárolás és videokonferenciákhoz készült eszközök használatával, amelyek mindig naprakészek, és segítenek az adatok védelmének biztosításában.

Funkciók:

 • Levelezés és naptárak
 • Csevegés és online értekezletek
 • 1 TB biztonságos felhőtárhely
 • Intranetes és csapatwebhelyek

Előnyök:

 • Mindig elérhető
 • Beépített biztonság
 • Egyszerű beállítás és használat

A csomag tartalma:

 • E-mail-szolgáltatás 50 GB-os postaládával és egyéni tartománynevű e-mail-címmel.
 • A csapatok összekapcsolása a Microsoft Teams, a csapatmunkaközpont segítségével.
 • Az Office-appok webes verziójának elérése: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote (valamint Access és Publisher csak PC-re).
 • A fájlok tárolása és megosztása 1 TB OneDrive felhőtárhelyen.
 • Online értekezletek és videokonferenciák megtartása akár 250 résztvevővel.

Microsoft 365 Business Premium:

A Microsoft 365 Business Premium a Microsoft csúcstechnológiás irodai alkalmazásait – mint amilyen a Word, az Excel és a Microsoft Teams – egy átfogó biztonsági megoldással kombinálja, amely megvédi a vállalatot a speciális veszélyforrásokkal szemben.

Funkciók:

 • Élvezze az Office-appok előnyeit
 • 1 TB felhőbeli tárterület
 • Levelezés és naptár
 • Együttműködés azonnali üzenetváltás és online értekezletek révén
 • Fokozott védelem a fejlett kibertámadásokkal szemben
 • Mobileszközök, táblagépek és számítógépek kezelése
 • Az üzleti adatok védelme
 • Minden eddiginél biztonságosabb Windows
 • Egyszerűsített, többfelhasználós  Windows Virtual Desktoppal

Előnyök:

 • Mindig elérhető
 • Átfogó biztonság a speciális kibertámadások ellen
 • Egyszerű beállítás és használat

A csomag tartalma:

 • Naprakész maradhat, mert mindig a Word, az Excel, a PowerPoint és más appok legfrissebb verzióját használja.
 • Az Outlook, az Exchange és a Teams segítségével kapcsolatot tarthat ügyfeleivel és munkatársaival.
 • A OneDrive Vállalati verzió által biztosított 1 TB-os tárhellyel bárhonnan kezelheti a fájljait.
 • Az adathalászat és a zsarolóvírusok ellen kifejlesztett megoldásokkal megvédheti cégét a legújabb kibertámadásokkal szemben.
 • Titkosítás révén szabályozhatja a bizalmas adatokhoz való hozzáférést, így megakadályozhatja az adatok véletlenül történő megosztását.
 • Biztonságos eszközök, amelyek csatlakoznak az adatokhoz, és segítenek megvédeni és naprakészen tartani az iOS-, az Android-, a Windows- és a Mac-készülékeket.
 • Windows 10 Pro rendszerre való frissítési jogosultság

Microsoft 365 Nagyvállalati E3 csomag:

Egy hatékonyságot növelő és az innovációt előmozdító Microsoft 365-ös megoldással az összes alkalmazottat összekötheti és motiválhatja, az irodai dolgozóktól az első vonalbeli dolgozókig. A Microsoft 365 a kategóriájukban legjobb hatékonyságnövelő appokat az intelligens felhőszolgáltatásokkal egyesítve átalakítja a munkamódszerét.

Funkciók:

 • Élvezze az Office-appok előnyeit
 • 1 TB felhőbeli tárterület
 • Levelezés és naptár
 • Együttműködés azonnali üzenetváltás és online értekezletek révén
 • Fokozott védelem a fejlett kibertámadásokkal szemben
 • Mobileszközök, táblagépek és számítógépek kezelése
 • Az üzleti adatok védelme
 • Minden eddiginél biztonságosabb Windows
 • Egyszerűsített, többfelhasználós Windows Virtual Desktoppal
 • Mobilitás
 • Dokumentumokhoz és e-mailekhez való hozzáférés szabályozása
 • Csapatmunkához készült központ
 • Munkafolyamat-automatizálás
 • Online értekezletek
 • Profi digitális történetmesélés
 • Fájlok tárolása és megosztása
 • Nagyvállalati videószolgáltatás

Előnyök:

 • Mindig elérhető
 • Híváscsomag
 • Hangkonferencia
 • Modern hangszolgáltatás a telefonrendszerrel
 • Egyszerű beállítás és használat
 • Rutinfeladatok automatizálása
 • A munkafolyamat digitalizálása
 • A vállalatához való hozzáférés biztonságossá tétele
 • A digitális környezet védelme
 • A bizalmas adatok védelme
 • Kockázatok megválaszolása és kezelése
 • Alkalmazottak motiválása
 • Szervezeti betekintések kiaknázása
 • Adatokra támaszkodó kultúra kialakítása

A csomag tartalma:

 • Az Office-appok teljes asztali verzióját tartalmazza
 • Windows 10 Enterprise verzióra való frissítési jogosultság
 • Enterprise Mobility + Security E3 biztonsági szolgáltatás csomag
 • A felhasználók egyenként 5 PC-re vagy Mac gépre, 5 táblagépre és 5 telefonra telepíthetik az Office-mobilappokat
 • Ötrétegű biztonság és figyelés segítségével gondoskodhat az ügyféladatok biztonságáról
 • Csökkentheti az informatikai költségeket, és saját tempójában válthat a felhőre
 • 99,9%-os, garantált hasznos üzemidő és éjjel-nappal elérhető támogatás

Kérjük válassza ki az Ön számára megfelelőbb Microsoft irodai alkalmazáscsomagot!

Digitális távmunka csomagkalkulátor

Összesítés

A megadott igények alapján az Ön személyes ajánlata:

Ft /hó/felhasználó

egy évre kivetítve. Egy év elteltével még ennél is jelentősen kedvezőbb üzemeltetési költségekkel számolhat, hiszen akkora már csak a szolgáltatások után kell havidíjat fizetni – a hardver elemek az első év alatt finanszírozásra kerülnek (Fortinet FortiGate tűzfal, Jabra fejhallgatók). Az ajánlatban szereplő árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Elnyerte a tetszését az elkészült csomagajánlat?
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel

Az interneten keresztül küldött ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek.

Microsoft CSP - felhő csomagok - CSPHungary 2
Microsoft CSP - felhő csomagok - CSPHungary 2