Eszközszolgáltatás (DaaS)

Eszközszolgáltatás havidíjas konstrukciókkal – részletre vagy lízing opcióval

Hosszú ideje a számítógép az irodai környezet egyetlen nélkülözhetetlen munkaeszköze, ugyanakkor a hordozhatóság ma már olyan alapkövetelmény, ami nélkül elképzelhetetlen a rugalmas és gyors munkavégzés. Egy jó irodai notebook nem lehet sem nehéz, sem lassú, emellett rendelkeznie kell minden fontos szoftver legfrissebb verziójával, természetesen legálisan és biztonságosan, újra és újra frissülve.

Minden munkatárs igényét kielégíteni viszont egyszerre csak komolyabb beruházás árán lehet, amennyiben nem a minőség rovására szeretnénk kompromisszumot találni. Ennek elkerülésére dolgoztuk ki havidíjas vagy lízing konstrukcióban elérhető, szolgáltatásként igénybe vehető Device as a Service (DaaS) megoldásunkat.

Minden fontos márka notebookjai elérhetővé válnak, gyors, megbízható hardverekkel és a professzionális igényeket maximálisan kielégítő Windows 10 Pro operációs rendszerrel, költségvetésbarát módon. A havi díjas konstrukcióknak köszönhetően pedig elkerülheti az egyszeri és nagy összegű beruházást.

CSP_Megoldasok_Eszkozszolgaltatas_Asus_1000x603

ASUS

A nem kizárólag a mindennapi munkához tervezett VivoBook és ROG szériás modellek egyúton a magasfokú szórakoztatásra is alkalmasak, legyen szó zenéről vagy játékról. A ROG szériás modellek megfelelő munkaeszközzé válhat grafikusok vagy tervezőmérnökök számára egyaránt.

Elérhető eszközök már havi 4080-Ft-tól!

Tovább a kalkulátorra

CSP_Megoldasok_Eszkozszolgaltatas_Dell_1000x603

DELL

A Dell Inspiron széria az egyszerű használhatóságról és hordozhatóságáról ismeretes, míg a munkabírás új mércéje a Dell Latitude széria, mellyel biztos lehet, hogy eléri a kívánt teljesítményt.  A Dell Vostro termékcsalád modern, belépőszintű, könnyű és vékony eszközöket kínál a szakemberek és kisvállalkozások számára.

Elérhető eszközök már havi 4480-Ft-tól!

Tovább a kalkulátorra

CSP_Megoldasok_Eszkozszolgaltatas_Fujitsu_1000x603

FUJITSU

A FUJITSU LIFEBOOK modellek a belépő kategóriától a széleskörűen konfigurálható egyedi megoldásokig minden igény kiszolgálására alkalmasak. A környezettudatosság jegyében a gyártó csakis olyan új, modern technológiával felszerelt notebookokat tesz elérhetővé, amelyeknél különösen ügyelnek a gépek ökológiai lábnyomának csökkentésére.

Elérhető eszközök már havi 5230 Ft-tól!

Tovább a kalkulátorra

CSP_Megoldasok_Eszkozszolgaltatas_HP_1000x603

HP

Nagyfelbontású, tükröződésmentes kijelző notebookok Intel Core processzorokkal és nagyteljesítményű videokártyával, melyek még garantáltan minden komolyabb informatikai kihívást leküzdenek az elkövetkező pár évben. A programban elérhető készülékek nagy része SSD-vel érkezik, így a gyors rendszert ezekben az eszközökben gyors hardver támogatja.

Elérhető eszközök már havi 4880-Ft-tól!

Tovább a kalkulátorra

Eszközszolgáltatás (DaaS)

Updated on 2018-05-15T15:05:46+02:00, by Polonyi Mariann.