Költséghatékony munkaeszköz beszerzések

Eszközszolgáltatás (DaaS)

Minden munkatárs igényét kielégíteni egyszerre csak komolyabb beruházás árán lehet, amennyiben nem a minőség rovására szeretnénk kompromisszumot találni. Ennek elkerülésére dolgoztuk ki havidíjas vagy lízing konstrukcióban elérhető, szolgáltatásként igénybe vehető Device as a Service (DaaS) megoldásunkat. A notebookok, szerverek és okoseszközök beszerzése még sosem volt ilyen költséghatékony!

Microsoft CSP - Eszközszolgáltatás - DaaS

Lízingelje vagy fizesse részletre munkaeszközeit!

Eszközszolgáltatás egyszerűen

Microsoft CSP - felhő - Cloud - csomagajánlatok

A mai trendek

Hosszú ideje a számítógép az irodai környezet egyetlen nélkülözhetetlen munkaeszköze, ugyanakkor a hordozhatóság ma már olyan alapkövetelmény, ami nélkül elképzelhetetlen a rugalmas és gyors munkavégzés.

Egy jó irodai notebook nem lehet sem nehéz, sem lassú, emellett rendelkeznie kell minden fontos szoftver legfrissebb verziójával, természetesen legálisan és biztonságosan, újra és újra frissülve.

Ne maradjon le!

Miért hoztuk létre egyedülálló eszközszolgáltatásunkat? Azért, hogy Ön minden munkatársa igényét ki tudja szolgálni annélkül, hogy mélyen a zsebébe kellene nyúlnia.

Minden fontos márka notebookjai elérhetővé válnak, gyors, megbízható hardverekkel és a professzionális igényeket maximálisan kielégítő Windows 10 Pro operációs rendszerrel, költségvetésbarát módon. A havi díjas konstrukcióknak köszönhetően pedig elkerülheti az egyszeri és nagy összegű beruházást.

Hordozható munkaeszközök az innovatív vállalatok számára!

Notebookot keres?

Microsoft CSP - Asus - Eszközszolgáltatás - DaaS

ASUS

A mindennapi munkához tervezett Asus PRO szériás modellek egyúton a magasfokú szórakoztatásra is alkalmasak, legyen szó zenéről vagy játékról. A VivoBook szériás modellek megfelelő munkaeszközzé válhatnal grafikusok vagy tervezőmérnökök számára egyaránt.

Microsoft CSP - Dell - Eszközszolgáltatás - DaaS

DELL

A strapabíróságáról méltán híres Dell Latitude szériával biztos lehet abban, hogy eléri a kívánt teljesítményt. A Dell Vostro termékcsalád modern, belépőszintű, könnyű és vékony eszközöket kínál a szakemberek és kisvállalkozások számára.

Microsoft CSP - Fujitsu - Eszközszolgáltatás - DaaS

Fujitsu

A FUJITSU LIFEBOOK modellek a belépő kategóriától a széleskörűen konfigurálható egyedi megoldásokig minden igény kiszolgálására alkalmasak. A környezettudatosság jegyében a gyártó csakis olyan új, modern technológiával felszerelt notebookokat tesz elérhetővé, amelyeknél különösen ügyelnek a gépek ökológiai lábnyomának csökkentésére.

Microsoft CSP - HP- Eszközszolgáltatás - DaaS

HP

Nagyfelbontású, tükröződésmentes kijelző notebookok Intel Core processzorokkal és nagyteljesítményű videokártyával, melyek még garantáltan minden komolyabb informatikai kihívást leküzdenek az elkövetkező pár évben. A programban elérhető készülékek nagy része SSD-vel érkezik, így a gyors rendszert ezekben az eszközökben gyors hardver támogatja.

Microsoft CSP - Microsoft Sufrace Book - Eszközszolgáltatás - DaaS- CSPHungary

Microsoft

A Microsoft kifejezetten a Windows 10 Pro operációs rendszerhez kifejlesztett, prémium minőségű, többfunkciós munkaeszközei a munkavégzés következő generációs biztosítják.
A lélegzetelállító képminőség, az elképesztő hangzás, az egész napos munkavégzésre alkalmas akkumulátor közel viszi ahhoz, hogy kiérdemelje a tökéletes útitárs címet.

Növelje hálózati kapacitását könnyedén!

Szervert keres?

Microsoft CSP - Dell szerver - Eszközszolgáltatás - DaaS- CSPHungary

DELL EMC

A Dell EMC moduláris infrastruktúrájú rugalmas hálózati kiszolgálója precíz terhelésoptimalizálást tesz lehetővé a hagyományos és a felhőalapú környezetek számára is.

Microsoft CSP - Fujitsu szerver - Eszközszolgáltatás - DaaS- CSPHungary

Fujitsu

Az ipari szabványok alapuló PRIMERGY szerverek maximális megbízhatóságot és rendelkezésre állás biztosítanak. Használatukkal hatékony skálázhatóság valósul meg az év 365 napján.