Költséghatékony munkaeszköz beszerzések

Eszközszolgáltatás (DaaS)

Minden munkatárs igényét kielégíteni egyszerre csak komolyabb beruházás árán lehet, amennyiben nem a minőség rovására szeretnénk kompromisszumot találni. Ennek elkerülésére dolgoztuk ki havidíjas vagy lízing konstrukcióban elérhető, szolgáltatásként igénybe vehető Device as a Service (DaaS) megoldásunkat. A notebookok, szerverek és okoseszközök beszerzése még sosem volt ilyen költséghatékony!

Microsoft CSP - Eszközszolgáltatás - DaaS

Lízingelje vagy fizesse részletre munkaeszközeit!

Eszközszolgáltatás egyszerűen

Microsoft CSP - felhő - Cloud - csomagajánlatok

A mai trendek

Hosszú ideje a számítógép az irodai környezet egyetlen nélkülözhetetlen munkaeszköze, ugyanakkor a hordozhatóság ma már olyan alapkövetelmény, ami nélkül elképzelhetetlen a rugalmas és gyors munkavégzés.

Egy jó irodai notebook nem lehet sem nehéz, sem lassú, emellett rendelkeznie kell minden fontos szoftver legfrissebb verziójával, természetesen legálisan és biztonságosan, újra és újra frissülve.

Ne maradjon le!

Miért hoztuk létre egyedülálló eszközszolgáltatásunkat? Azért, hogy Ön minden munkatársa igényét ki tudja szolgálni annélkül, hogy mélyen a zsebébe kellene nyúlnia.

Minden fontos márka notebookjai elérhetővé válnak, gyors, megbízható hardverekkel és a professzionális igényeket maximálisan kielégítő Windows 10 Pro operációs rendszerrel, költségvetésbarát módon. A havi díjas konstrukcióknak köszönhetően pedig elkerülheti az egyszeri és nagy összegű beruházást.

Hordozható munkaeszközök az innovatív vállalatok számára!

Notebookot keres?

Microsoft CSP - Asus - Eszközszolgáltatás - DaaS

ASUS

A mindennapi munkához tervezett Asus PRO szériás modellek egyúton a magasfokú szórakoztatásra is alkalmasak, legyen szó zenéről vagy játékról. A VivoBook szériás modellek megfelelő munkaeszközzé válhatnal grafikusok vagy tervezőmérnökök számára egyaránt.

Microsoft CSP - Dell - Eszközszolgáltatás - DaaS

DELL

A strapabíróságáról méltán híres Dell Latitude szériával biztos lehet abban, hogy eléri a kívánt teljesítményt. A Dell Vostro termékcsalád modern, belépőszintű, könnyű és vékony eszközöket kínál a szakemberek és kisvállalkozások számára.

Microsoft CSP - Fujitsu - Eszközszolgáltatás - DaaS

Fujitsu

A FUJITSU LIFEBOOK modellek a belépő kategóriától a széleskörűen konfigurálható egyedi megoldásokig minden igény kiszolgálására alkalmasak. A környezettudatosság jegyében a gyártó csakis olyan új, modern technológiával felszerelt notebookokat tesz elérhetővé, amelyeknél különösen ügyelnek a gépek ökológiai lábnyomának csökkentésére.

Microsoft CSP - HP- Eszközszolgáltatás - DaaS

HP

Nagyfelbontású, tükröződésmentes kijelző notebookok Intel Core processzorokkal és nagyteljesítményű videokártyával, melyek még garantáltan minden komolyabb informatikai kihívást leküzdenek az elkövetkező pár évben. A programban elérhető készülékek nagy része SSD-vel érkezik, így a gyors rendszert ezekben az eszközökben gyors hardver támogatja.

Microsoft CSP - Microsoft Sufrace Book - Eszközszolgáltatás - DaaS- CSPHungary

Microsoft

A Microsoft kifejezetten a Windows 10 Pro operációs rendszerhez kifejlesztett, prémium minőségű, többfunkciós munkaeszközei a munkavégzés következő generációs biztosítják.
A lélegzetelállító képminőség, az elképesztő hangzás, az egész napos munkavégzésre alkalmas akkumulátor közel viszi ahhoz, hogy kiérdemelje a tökéletes útitárs címet.

Növelje hálózati kapacitását könnyedén!

Szervert keres?

Microsoft CSP - Dell szerver - Eszközszolgáltatás - DaaS- CSPHungary

DELL EMC

A Dell EMC moduláris infrastruktúrájú rugalmas hálózati kiszolgálója precíz terhelésoptimalizálást tesz lehetővé a hagyományos és a felhőalapú környezetek számára is.

Microsoft CSP - Fujitsu szerver - Eszközszolgáltatás - DaaS- CSPHungary

Fujitsu

Az ipari szabványok alapuló PRIMERGY szerverek maximális megbízhatóságot és rendelkezésre állás biztosítanak. Használatukkal hatékony skálázhatóság valósul meg az év 365 napján.

Hordozható munkaállomás a zsebéből

Okoseszközt keres?

A modern vállalkozások modern megoldásokat követelnek meg. A mobilitás és a rugalmasság azon két fogalom, ami a mai sikeres vállalkozásokat jellemzik. A munkavégzés ilyen jellegű formálása azonban korán sem volt egyszerű feladat – ezidáig. Megjelent ugyanis a csúcskategóriás Samsung Galaxy okoseszközökkel, Microsoft 365-tel és PowerApps üzleti alkalmazásokkal kombinált eszközszolgáltatásunk, mely segítségével a munkavégzés eredményessége az egekbe szökhet.

A Basic csomagjainkban található Samsung Galaxy eszközök kimagasló teljesítménnyel és hatalmas kijelzővel rendelkeznek, azonban néha a produktivitás nagyobb képernyőt követel meg. Csomagjainkban található okoseszközök támogatják a Samsung DeX techológiát, melyet a mindennapi munkavégzés megkönnyítése jegyében terveztek meg. Csak csatlakoztassa Samsung Galaxy készülékét a monitorhoz vagy a TV-hez és teremtse meg a tökéletes munkaállomást. 

A csomag részét képező Microsoft 365-on kívül – mely egyesíti magában az Office 365-öt, a Windows 10-et és az Enterprise Mobility + Securityt – egy igazán hasznos, egyedi fejlesztésű üzleti alkalmazást, a PowerApps platformot kihasználó Meeting Followert is a készüléken találhatja. Segítségével látványos jelentéseket készíthet tárgyalásairól, melyet aztán rögtön meg is oszthat a résztvevőkkel.
Tudjon meg többet a Meeting Followerről ide kattintva.

Extended csomagjaink még ennél többet is nyújtanak!

További két egyedi fejlesztésű PowerApps üzleti alkalmazást is találhat Extended csomagjainkban.
A ZenImpression alkalmazással azonnal felhasználható e-mail sablonokat készíthet, melyet intuitív módon kezelhet és küldhet ki ügyfelei számára, míg a TimeSheet segítségével nyomon követheti ledolgozott óráit, napi tevekénységeit, melyről akár napi jelentéseket is készíthet.
Tudjon meg többet a ZenImpressionről ide kattintva, vagy a  TimeSheetről ide kattintva.

Samsung Galaxy csomagajánlatainkat akár kombinálhatja az Azure Windows Virtual Desktop szolgáltatásával is, melynek segítségével megszokott asztali felületét bárhol és bármikor elérheti!

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a távmunka, a home office, illetve egyre többször utazás közben is szeretnénk elérni a megszokott munkakörnyezetünket. Erre ad választ a Microsoft Azure új szolgáltatása, az Azure Windows Virtual Desktop, melynek hála bárhol és bármikor elérhetjük a felhőben lévő virtuális számítógépünket. Kényelmesen hozzáférhetünk megszokott asztali Windows felületünkhöz, alkalmazásainkhoz, adatainkhoz, megszokott beállításainkhoz, járjunk bármerre, csatlakozunk bármilyen eszközről. Ezen szolgáltatás nem képzi a csomagok részét, csupán ajánlott kiegészítője azoknak.

Vigye el az árut ma, és fizesse ki jövőre!

A Covid-19 hatására idei beruházásaikat és fejlesztéseiket törölni, vagy jövő évre halasztani kényszerülő vállalatok számára kínálunk speciális bérleti konstrukciót, melynek segítségével a költségeket nem csupán optimalizálni, de igényeikhez mérten ütemezni is tudják.

Megoldásunkkal idén mindössze a teljes bérleti díj legfeljebb 10%-ának teljesítése szükséges!