Virtuális asztali felület az Azure felhőplatformon keresztül

Windows Virtual Desktop

A Microsoft Azure folyamatosan bővülő szolgáltatástárának egyik legnagyobb aduásza, a Windows Virtuális Asztal. Segítségével jól bevált és megszokott alkalmazástárunkat – legyen szó bármely, amúgy jellemzően csak lokálisan futtatható, számlázó, könyvelő, szövegszerkesztő, adatbázis-kezelő vagy épp grafikai szoftverről – könnyedén átköltöztethetjük percek alatt a felhőbe.

Bevált alkalmazások egyenesen a felhőből

Váltson Windows Virtuális Asztalra!

Mobilitás

A Microsoft, az utóbbi időben méltán felkapott, szolgáltatásával virtualizált számítógépünket, asztalunkat és programjainkat bárhol és bármikor elérhetjük maximális biztonság mellett, bármilyen számítógépről, okostelefonról vagy tabletről. Ezen eszközök között szabadon válthatunk akár munkamenet közben is: a felhőben futó rendszerünk mindent automatikusan elment, és mindent pontosan onnan folytathatunk, ahol épp abbahagytuk.

A szolgáltatás sikeressége abban is rejlik, hogy a munkavállalók ugyanazt a virtuális gépet használhatják egyszerre, így jelentős költségeket takaríthatunk meg.

Rugalmasság

A szolgáltatás több szempontból is rugalmas. Biztosan az Önök cégénél is felmerültek már egyedi igények: van akinek elég csak alapszintű teljesítményű számítógép, mert hagyományos irodai munkát végez, és van akinek nagyobb produktivitású kliensre van szüksége, mert épp grafikai vagy egyéb nagyobb számítási kapacitást megkövetelő munkát végez.

A Windows Virtual Desktop erre is megoldást nyújt: segítségével bármikor módosíthatja, hogy munkatársai távoli hozzáférésű virtuális asztali felületei milyen teljesítménnyel rendelkezzenek. A díjszabás pedig ehhez igazodik: csakis a felhasznált tárolásért, felhasznált szolgáltatásokért kell fizetnie.

Milyen lehetőségeket tartogat a Windows Virtual Desktop cége számára?

Windows Virtuális Asztal előnyök

Költségek csökkentése

Az Azure platform rugalmas konstrukciója révén bármikor szabadon alakíthatja előfizetését. Mitöbb! Csakis azon szolgáltatásokért fizet, amit valójában használ. A felmerülő költségeket mindemelett számos módon optimalizálhatja, többek közt a szükséges erőforrások előre lefoglalásával.

Speciális lehetőségek

Amennyiben  vállalatánál jellemzőek a projektmunkások, alvállalkozók és külsős munkavállalók, a Windows Virtuális Asztallal minden eddiginél költséghatékonyabb, rugalmasabb távmunka megoldást biztosíthat. Igaz ez azon esetben is, ha több telephellyel rendelkezik.

Könnyed átállás

Az alkalmazottaknak a helyi asztali eszközzel vagy laptoppal megegyező élményt nyújthatja, legyen szó a levelezés kezeléséről az Outlookkal, fájlok megosztásáról a OneDrive-ban, vagy a munkatársakkal való együttműködésről a Microsoft Teams használatával.

Biztonság és megfelelés

Az Azure integrált funkcióinak hála, nem kell több időt töltenie az infrastruktúra biztonságával. Maximális biztonság mellet dolgozhatnak munkatásai, ráadásul mivel az adatok a felhőben tárolódnak, védve van egy esetleges meghibásodás, lopás kockázataitól is. Ezen megoldással az adatvédelmi előírásoknak is gyerekjáték megfelelnie.

Egyszerű menedzsment

A Windows Virtuális Asztal szolgáltatással a menedzsment feladatokat leegyszerűsítheti és szabványosíthatja. Így a munkavállalók számára egyszerű hozzáférést biztosíthat a céges erőforrásokhoz, felügyelt módon, ráadásul VPN kliensek telepítésére sem lesz feltétlenül szüksége.

Segítség a KKV-knak

A Windows Virtuális Asztal kiváló lehetőség azon vállalkozások számára, melyek valamilyen ok miatt nem tudnak a korszerű Windows 10-re váltani, hiszen a virtuális térbe költöztetett Windows 7 rendszerekhez limitált ideig ingyenes bővített biztonsági frissítéseket biztosít a gyártó.

Válassza a cége méretéhez legjobban illeszkedő ajánlatunkat!

Windows Virtual Desktop árak

Windows Virtuális Asztal

73.360 Ft
10 főnek egy hónapra

ami átlag 7.340 Ft /hó/felhasználó
  • Ajándék Azure Backuppal
  • Ajándék Azure nyilvános IP-címmel

Windows Virtuális Asztal

106.530 Ft
25 főnek egy hónapra

ami átlag 4.260 Ft /hó/felhasználó
  • Ajándék Azure Backuppal
  • Ajándék Azure nyilvános IP-címmel

Windows Virtuális Asztal

139.700 Ft
50 főnek egy hónapra

ami átlag 2.790 Ft /hó/felhasználó
  • Ajándék Azure Backuppal
  • Ajándék Azure nyilvános IP-címmel

Windows Virtuális Asztal

239.200 Ft
100 főnek egy hónapra

ami átlag 2.390 Ft /hó/felhasználó
  • Ajándék Azure Backuppal
  • Ajándék Azure nyilvános IP-címmel

Fontos!
Végleges árat csak egyeztetés és pontos igényfelmérést követően tudunk adni.
Az árak becslések, és nem tekintendők árajánlatnak. A tényleges árak a szolgáltatáshasználat, a vásárlás időpontjától, a fizetés pénznemétől valamint a Microsofttal kötött megállapodás típusától függően eltérhetnek. Az ajánlatban szereplő árak az Áfá-t és egyéb kiegészítő szolgáltatási csomagokat nem tartalmazzák. A feltüntetett árak dinamikusan változnak az aktuális dollár és euró árfolyam függvényében. Az interneten keresztül küldött ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek.

Szeretne még többet megtudni a csomagjainkban szereplő termékekről?

Kapcsolódó termékismertetők

Microsoft CSP - felhő - Cloud - csomagajánlatok

Speciális igényei vannak a Windows Virtuális Asztalt illetően?

Kérje egyedi ajánlatunkat most!

Kérje szakértő munkatársaink segítségét, hiszen cége igényeire szabva segíthetünk a legoptimálisabb csomag összeállításában.