Értékesítsen Ön Is Microsoft CSP-t!

Cloud Spark Reloaded Partnerprogram

Microsoft CSP (Cloud Solution Provider) viszonteladóként megszabadulhat a hagyományos licencelés béklyóitól – mitöbb, rengeteg üzleti előny mellett nem kell többé a számlázással sem törődnie és arra koncentrálhat, amiben érdekelt: vállalkozása építésére. Mondjunk jobbat? Cloud Spark Reloaded partnerprogramunk még ennél is többet ajánl!

Microsoft CSP Partnerek - Partnerprogram - Cloud Spark Reloaded

Készen áll meghódítani a felhők piacát?

Microsoft CSP Partnerprogram

Microsoft CSP Partnerek - Partnerprogram

Változó Trendek

Az IT technológia rohamos fejlődésével olyan területek is átalakultak, ami mellett a szakértők se mertek volna kiállni az évezred elején. A Microsoft felismerve a felhőplatformban rejlő hatalmas lehetőségeket, teljesen átalakította korábbi üzletmodelljét. A hagyományos licencelés ideje lejárt – minél hamarabb ismeri ezt fel, annál hamarabb léphet tovább vállalkozása sikeressége érdekében.

A Microsoft CSP (Microsoft Cloud Solution Provider) program alapvetően arra épül, hogy a Microsoft nyilvánosan elérhető online felhőszolgáltatásait (Office 365, Azure, Dynamics 365, stb.), Ön, mint közvetítő, előfizetés formájában biztosíthatja a partnerei, a végfelhasználók számára.

De valóban kimerülne a licencelés módjának változásában az egész program?
Korántsem!

Miért csatlakozzon?

Fontos felismerni azt, hogy nem csupán – a hagyományos értelemben – viszonteladóvá válik, amikor jelentkezik Microsoft CSP programunkba, hanem egy olyan közösség tagjává válhat, akik folyamatosan részesülnek a program megannyi előnyéből.

A partnerprogram legnagyobb pozitívuma kétségtelenül az, hogy Ön bármikor bővítheti, az amúgy használaton alapuló konstrukcióját.

A felhős piac meghódításától akkor sem kell tartania, ha korábban a mennyiségi (Microsoft OPEN) licencelésben mozgott otthon. Egy rövid adminisztációs folyamat után fennakadások nélkül áttérhet a Microsoft felhő megoldásaira anélkül, hogy bármilyen zavart érezne hétköznapi munkamenetében.

Miért váljon Ön is Microsoft CSP viszonteladóvá?

A Microsoft CSP Program előnyei

Rugalmas konstrukció

A konstrukció rugalmas, akár napi szintű csomagbővítést tesz lehetővé, így támogatva az előfizetői változó felhasználási és üzletviteli igényeit.

Adminisztráció csökkentése

Felejtse el a felesleges adminisztratív teendőket! A HRP Europe Kft., mint Indirect Provider Partner leveszi ezt terhet az Ön válláról!

Technikai Támogatás

Szakértő kollégáink a nap 24 órájában állnak rendelkezésre mind vállalkozása, mind végfelhasználói részére bármilyen technikai jellegű kérdés esetén.

Szorosabb ügyfélkapcsolat

Remek eszközt kap ahhoz, hogy a teljes ügyfél-életciklust kézben tartsa, így szorosabb kapcsolatot alakíthat ki és csökkentheti a lemorzsolódást.

Up &
Cross-selling

A CSP program hatalmas előnye, hogy ügyfeleivel havi szinten tarthatja a kapcsolatot, jobban betekinthet üzleti működésükbe, ezáltal új értékesítési lehetőségeket fedezhet fel.

Nagyobb jövedelmezőség

Új, tervezhető, tartós és „jövőbiztos” bevételi forrásokhoz juthat a Microsoft CSP program felhős szolgáltatásainak értékesítésével.

Egyszerű piacra jutás

A Microsoft CSP szolgáltatások értékesítése érdekében nem szükséges semmilyen költséges beruházásba kezdenie. A termékeket könnyedén, gyorsan értékesítheti.

Egyedi
fejlesztések

A Microsoft stabil szereplője a felhőpiacnak. Fejlesszen azokra és azok köré épülő saját megoldásokat, melyekkel biztosíthatja hosszútávú üzleti terveit.

Többet ígértünk, többet adunk!

Cloud Spark Reloaded Partnerprogram

Látható, hogy a Microsoft Cloud Solution Provider program számos lehetőséget hordoz magában. Egy olyan üzleti növekedést biztosító, skálázható üzleti modellt használhatunk, mely a hagyományos megoldásokhoz képest gyakorlatilag nulla kockázatot foglal magában. Mégis úgy éreztük, hogy a hazai felhős szegmens többre szomjazik ennél. Azt tapasztaltuk, hogy valami hiányzik – valami, aminek birtokában minden piaci szereplő a Microsoft felhőszolgáltatásai mellett tenné le a voksot.

Bemutatjuk a Cloud Spark Reloaded Partnerprogramunkat!

Mivel nincs két egyforma vállalkozás, ezért egy megoldás sem létezik, mellyel minden partnerünk igényét egyszerre tudnánk lefedni. Éppen ezért a Cloud Spark Reloaded – a Microsoft CSP-re épülő – partnerprogramunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden hazai célcsoport megtalálhassa a számára legjobban hiányzó láncszemet a Microsoft felhőszolgáltatásainak értékesítéséhez.

Microsoft CSP - Cloud Spark Reloaded Partnerprogram

Melyik Önre és vállalkozására legjellemzőbb kategória?

Microsoft CSP Célcsoportjaink

Segítség a kezdőknek

Starterek

A Starterek azon vállalkozások népes tábora, akik korábban még nem értékesítettek Microsoft felhőszolgáltatást, vagy csak még most ismerkednek az üzletmodell megannyi előnyével.

Feltett szándékunk, hogy segítsük ezen, jellemzően kis- és középvállalkozásokat, ezért:

Microsoft CSP Starterek - Kezdők

Törzstagok motiválása

Haladók

A haladók, azon szűkebb közösség, akik már ismerik a Microsoft felhőszolgáltatásainak alapjait. Számukra már nem kell bemutatni a CSP program előnyeit.

Feltett szándékuk tovább növelni a Microsoft CSP eladásaikat, ezért szeretnénk segíteni őket azzal, hogy:

Microsoft CSP Haladók

Fókuszban a szoftverfejlesztők

Azure ISV

Az Azure független szoftverfejlesztőit (ISV) különösen fontosnak tartjuk támogatni.
Amennyiben még nem olvasta külön az Azure fejlesztőknek szánt szekciónkat, javasoljuk, hogy olvassa végig ezen oldalunkat.

 A hazai független szoftverfejlesztő vállalkozások támogatása érdekében:

Microsoft CSP - ISV Azure - szoftverfejlesztők
Microsoft CSP - felhő - Cloud - csomagajánlatok

Felkeltettük az érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ismerkedjen akár még csak most a Microsoft CSP előnyeivel, vagy legyen akár tapasztalt felhőszolgáltatás-mágus, kibővítetett Microsoft CSP Partnerprogramunkkal, a Cloud Spark Reloadeddal, csak nyerhet vállalkozása!