Miért épp minket válasszon?

Rólunk

A HRP Europe Kft. kiterjedt, több mint 3000 üzleti partnert magában foglaló viszonteladói hálózatáról, tőkeerejéről ismert. Dedikált Value Added Üzletága évek óta támogatja az értéknövelt szolgáltatások piacán, többek közt a Microsoft CSP-vel foglalkozó partnereit is.

Év Microsoft Partnere - 2018 - Cloud Solution Provider - HRP Europe Kft.
Év Microsoft Partnere - 2019 - Indrekt Cloud Solution Provider - HRP Europe Kft.

Minden amit tudni érdemes rólunk

HRP a felhőkben

Pál Imre - HRP Europe Kft.
Videó lejátszása

Fókuszban a Microsoft CSP

Sok éves szakmai tapasztalatunkkal magunk mögött, melyet a Microsoft 2018-ban és 2019-ben is az Év Microsoft Partnereként ismert el Cloud Solution Provider kategóriában, többlépcsős programot hoztunk létre mind a felhőszolgáltatásokkal még csak ismerkedő, mind a haladóbb szintű partnereink számára.

Oktatásokkal, rendezvényekkel, ösztönző programokkal igyekszünk segíteni a hatékony felhős terjeszkedést. Dedikált Microsoft technikai támogatócsapatot hoztunk létre, mely minden olyan innovatív vállalkozás számára segítséget nyújt, akik nem félnek a felhőtechnológiában rejlő hatalmas potenciált kiaknázni.

A hazai felhő piac felzárkóztatása

A fentiek mellett talán a legfontosabb feladatnak az edukációt tartjuk, ezért a végfelhasználók és a partnereink számára is elérhető, folyamatosan frissülő tudástár létrehozásán fáradozunk ezen tematikus oldalunkon, a CSP Hungary-n. Az oldalon emellett újragondolt, kifejezetten a kis- és középvállalkozások számára optimalizált megoldáscsomagjaink is elérhetőek, melyek nagyban hozzájárulhatnak a magyar vállalati digitalizáció erősítéséhez. A csomagok nem csak az ügyviteli rendszert, de a futtató környezetet, szerverinfrastruktúrát is felhős megoldással kívánják pótolni, így a kisebb vállalkozások is profitálhatnak a nagyvállalatok által már alkalmazott felhős szolgáltatások adta előnyökből, többek közt a skálázhatóságból, a rugalmasságból, az egyszerű erőforráskezelésből és a felhasználás alapú havi költségelszámolásból.

CSP Hungary - Microsoft CSP