Microsoft New Commerce Experience Webinár

Időpont:

2021. január 6. - 10:00-11:00
2021. január 11. - 10:00-11:00
2021. január 25. - 10:00-11:00

Csatlakozás:

Online,
regisztrációt követően

Szervező

HRP Europe Kft.

A CSP a jelen és a jövő a licencelések terén. Ennek a konstrukciónak a dinamikus fejlődése hamarosan elhozza számunkra a seat alapú szerződések könnyebb átláthatóságát és egyszerűsített kezelését. Az árversenyek korában egyre több kiemelt figyelmet és egyedi szolgáltatást kell nyújtanunk a végfelhasználók megőrzése érdekében.

Most az NCE is segíti ezen erőfeszítéseinket és előidézi a végfelhasználóknál elérhető maximalizálható elkötelezettség létrejöttét.

Természetesen rendelkezésünkre fog állni kellő időszak a régebbi konstrukcióból a New Commerce Experience-re történő áttérésre. Mivel az NCE már 2022 beköszöntével elérhető, így lehetőségünk lesz eldönteni, hogy a meglévő végfelhasználóinknak szeretnénk-e kedvezni egy éves elköteleződés felajánlásával és ezzel 1 évig kedvező áron biztosítani előfizetéseiket a 2022.03.01.-i áremelkedés (Microsoft 365 – új árak) ellenére.

A bevezetéstől kétféle időszakra (commitment-re) vonatkozó szerződéstípus közül választhatunk.
A minél tökéletesebb optimalizáció érdekében érdemes lesz átgondolni, mely felhasználók licencei tartoznak a hosszabb távon fixálható és mely felhasználók szerződései a gyakrabban változó kategóriába.

A rugalmasság érdekében marad a havi fordulás. Az időszakra a megkötéskor aktuális ár rögzül. Mivel ez a konstrukció csak kis mértékben tudja segíteni az elkötelezettséget, így prémiumnak, vagyis feláras konstrukciónak minősül.

Tervezett bevételünk viszont garantált, hiszen csak mennyiségi növekedés és magasabb csomagra történő áttérés lehetséges az időszak alatt. Amennyiben a végfelhasználói igény csökkenne, a csomag, illetve a mennyiség tekintetében, akkor azt a következő hónapra ütemezhetjük. Téves, vagy hibás megrendelés esetében 72 órás lemondási időszak áll rendelkezésünkre.

A hűség és elkötelezettség elismeréseként kedvezményes ár vonatkozik az ebben a formában megkötött szerződésekre. Ennél a konstrukciónál is a megkötéskor aktuális ár rögzül, viszont a havi konstrukciónál jobban védi a felhasználót az időszakon belüli áremelkedéstől. Termék típustól függően köthető 12-36* hónapra. A lekötött időszak teljes árvédelmet biztosít. A tervezett bevételünk szintén biztosított, hiszen a hűségért nyújtott kedvező ár csak mennyiségi növekedésre és magasabb csomagra történő áttérésre ad lehetőséget az elköteleződés ideje alatt.

Kisebb csomag és mennyiségi igény a futamidő alatt nem teljesíthető, ezért csak a hosszabb távon fixálható felhasználói licencekre érdemes ilyen elköteleződést vállalni. Lehetőségünk van akár havi lebontásban történő számlázást is biztosítani a végfelhasználóink számára, azaz éves vállalás esetén is lehetséges a havi fizetés, viszont minden esetben a licenc aktiválását követően 12 hónapig, a havi számlák fizetési kötelezettségét vonja maga után. Érdemes nagyon körültekintően elemezni a végfelhasználói likviditást, valamint minimalizálni a kockázatot, melyet egy esetleges fizetési elmulasztás háríthat ránk. Amennyiben bizonytalannak érzünk egy aktuális időszaki számla teljesítését, lehetőségünk nyílik azonnali licenc megvonással nyomást gyakorolni a teljesítés kiegyenlítése érdekében. 

Példák a fontosabb „korlátozó” szabályokból

Példák néhány kiemelt előnyről

Három segítő webinárral indítjuk az évet, valamint folyamatos hírlevelekkel és hasznos Partner Portálon frissített anyagokkal segítjük a tájékoztatást, online rendelő felületünk pedig biztosítani fogja a gördülékeny átállást.
 
Regisztrálj, tájékozódj, kérdezz és startolj nagy előnnyel az új évben!