Tökéletes választás távoli és otthoni munkához egyaránt

Jabra + Newline + Microsoft 365

Használja a Microsoft 365 alkalmazásait Jabra PanaCast-tal és a Jabra SPEAK 750 MS asztali kihangosítóval illetve Newline interaktív táblával, hogy feledhetetlen és minőségi videókonferenciát, meetinget, vagy konzultációt tarthasson. Ismerje meg hatékony irodai és otthoni csapatmunka megoldásunkat!

Hatékony irodai és otthoni munkavégzés

Főszerepben: Jabra, Microsoft és Newline

Kiknek?

Legyen bárhol a világon, nagyon egyszerűen, plug and play módon üzembe helyezheti a Microsoft 365,  Jabra és Newline termékekből álló rendszerét, mely kiváló minőségű képet és hangot garantál a megbeszélések folyamán.

Igazán professzionális, távoli együttműködéshez elengedhetetlen, jó megoldás kis- és közepes méretű tárgyalók felszereléséhez, de az otthon dolgozók számára notebook vagy asztali gép használata esetén is nagyszerű szolgálatot tesz.

Miért váltson?

Az, hogy bárhonnan dolgozhat, olyan üzleti előnyt biztosíthat vállalkozása számára, melyet érdemes megragadnia. Jelentős mértékben növelheti a távoli munkavégzés hatékonyságát,  amennyiben olyan eszközöket választ, melyeket kifejezetten a csapatmunka elősegítéségére fejlesztettek ki.

Csomagajánlatunk a legelterjedtebb és legdinamikusabban fejlődő kollaborációs eszközet tartalmazza, mellyel jövőbiztos megoldást építhet ki irodájában vagy otthonában egyaránt.

Mit tartalmaz csomagajánlatunk?

A világ első 4K 180 fokos látószögű konferencia kamerája

Jabra PanaCast

A Jabra PanaCast egy olyan videokonferencia kamera, melyet úgy terveztek meg, hogy 4K-s, 13 megapixeles kamerájával, 180 fokos látószögével javítani tudja a virtuális összejövetelek hatékonyságát. Élvezze a nagyobb látószög adta természetesebb perspektívát, vakfoltok nélkül. Az intelligens automatikus zoom funkciójának hála bevon mindenkit a beszélgetésbe a konferenciateremben. Kiváló Vivid HDR képminőségének hála kiváló videóminőségben lehet részünk, még nagyon változó megvilágítási viszonyok között is. Használata roppant egyszerű: csak csatlakoztatunk kell számítógépünk USB-portjához, és már működik is.

Kiemelt tulajdonságok:

Hordozható bluetooth konferenciabeszélgetés kihangosító

Jabra Speak 750 MS

A Jabra Speak 750 MS egy olyan professzionális hordozható kihangosító, mely a tökéletes hangzás szellemében lett kialakítva. Magával ragadó élményt biztosít a zenehallgatáshoz, és kristálytiszta hangzást garantál a konferenciahívásokhoz is. A készülékben rejlő mikrofonok 360 fokos lefedettséget biztosítanak, így bárhova is helyezi el a csatlakoztatott eszközt, biztos lehet abban, hogy a vonal túloldalán tökéletesen hallják. Csatlakoztassa a pehelykönnyű eszközt másodpercek alatt a laptophoz, okostelefonhoz és táblagéphez USB vagy Bluetooth segítségével. Járjon bármerre, a beépített akkumulátornak köszönhetően 11 órás üzemidő áll rendelkezésre.

Kiemelt tulajdonságok:

Felhőalapú Office-alkalmazáscsomagok​

Microsoft 365

A Microsoft 365 segítségével könnyebbé, egyszerűbbé és hatékonyabbá teheti az üzemeltetést, mindamellett a havi díjas, rugalmas konstrukciónak köszönhetően költségeit is csökkentheti.

Forradalmasítsa munkamenetét!

Newline NaOS IP interaktív tábla

A projektor és a vászon vagy egy monitor ma már mindennapos eleme minden olyan irodának, amelyben tárgyalást vagy videokonferenciát bonyolítanak le. Bár ezek az eszközök is modernek, nem feltétlenül támogatják az egyre népszerűbb interaktivitást, valamint a Microsoft 365 és Windows Ink eszközök képességeinek kihasználását.

A NewLine NAOS IP 55″-os interaktív kijelzőjével egy egészen új megvilágításba kerül a csapatmunka fogalma. Legyen részese olyan meetingeknek, melyek végre nem roppantul unalmasak, és melyeken olyan innovatív eszközök vannak jelen, amik lehetővé teszik az egész csapat számára, hogy korlátozás nélkül lépjenek kapcsolatba. Nemcsak hang és videó megosztásával, hanem az adatok, fájlok és jegyzetek azonnali megosztásával is. A NewLine termékei ötvözik a modern eleganciát és az élvonalbeli interaktív kijelző-technológiát.

Microsoft CSP - felhő - Cloud - csomagajánlatok

Felkeltettük az érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Jabra PanaCast kamera és a Jabra SPEAK 750 MS asztali kihangosító praktikus, mobilis és pikk-pakk installálható párost alkot. Ezen eszközöket pedig a Microsoft 365 irodai alkalmazáscsomagjával és a Newline interaktív kijelzőjével használva – dolgozzon akár otthonról, akár az irodából – tovább növelheti megbeszélései hatékonyságát.