Tökéletes választás távoli és otthoni munkához egyaránt

Newline Flex + Microsoft 365

A Newline FLEX az otthoni munkaállomás új generációja, mely élménnyé teszi a hatékony munkavégzést. Kombinálja ezt a kiváló eszközt a Microsoft 365 felhőalapú irodai alkalmazácsomagjával, hogy feledhetetlen és minőségi videókonferenciát, meetinget, vagy konzultációt tarthasson.
Ismerje meg hatékony irodai és otthoni csapatmunka megoldásunkat!

Mit tartalmaz csomagajánlatunk?

Hordozható videókonferencia

Newline Flex

A most megjelent Newline FLEX 27″-os asztali érintőképernyő all-in-one megoldásként, magántanárok, nyelv- és zenetanárok, illetve coachok, határokon átívelő távoktatásához kézenfekvő eszközként szolgál. A konferenciatermektől egészen az otthoni munkavégzésig, hasznos kiegészítője lesz a távoli munkafolyamatoknak.

A FLEX egy valódi kompakt eszköz, 4K-s kamerája szabadon állítható (Tilt és Turn), profi mikrofonja elnyeli a visszhangokat, OpticalBonding-al és kifinomult érintőképernyővel rendelkezik, mely lenyűgöző írásélményt biztosít, hogy kreatívan, egyszerűen és kényelmesen dolgozhassunk.

Felhőalapú Office-alkalmazáscsomagok​

Microsoft 365

A Microsoft 365 segítségével könnyebbé, egyszerűbbé és hatékonyabbá teheti az üzemeltetést, mindamellett a havi díjas, rugalmas konstrukciónak köszönhetően költségeit is csökkentheti.

Microsoft CSP - felhő - Cloud - csomagajánlatok

Felkeltettük az érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Newline Flex all-in-one az otthoni munkaállomás új generációja, mely élménnyé teszi a hatékony munkavégzést. Ez eszközt pedig a Microsoft 365 irodai alkalmazácsomagjával kombinálva –  dolgozzon akár otthonról, akár az irodából –  tovább növelheti megbeszélései hatékonyságát.