Tökéletes választás távoli és otthoni munkához egyaránt

Jabra + Microsoft Teams

Használja a Microsoft Teams alkalmazást a Jabra PanaCast-tal és a Jabra SPEAK 710 MS asztali kihangosítóval, hogy feledhetetlen és minőségi videókonferenciát, meetinget, vagy konzultációt tarthasson.
Ismerje meg hatékony irodai és otthoni csapatmunka megoldásunkat!

Hatékony Irodai és Otthoni Munkavégzés

Főszerepben: Teams + Jabra

Kiknek?

Legyen bárhol a világon, nagyon egyszerűen, plug and play módon üzembe helyezheti a Teams és a Jabra kettősét, a kiváló minőségű kép és hang garantált élményt nyújt majd.

Igazán professzionális, távoli együttműködéshez elengedhetetlen, jó megoldás kis- és közepes méretű tárgyalók felszereléséhez, de az otthon dolgozók számára notebook vagy asztali gép használata esetén is nagyszerű szolgálatot tesz.

Miért váltson?

Az, hogy bárhonnan dolgozhat, olyan üzleti előnyt biztosíthat vállalkozása számára, melyet érdemes megragadnia. Jelentős mértékben növelheti a távoli munkavégzés hatékonyságát,  amennyiben olyan eszközöket választ, melyeket kifejezetten a csapatmunka elősegítéségére fejlesztettek ki.

A Microsoft Teams az egyik legelterjedtebb és legdinamikusabban fejlődő kollaborációs eszköz, melyet a Jabra kiváló minőség kommunikációs eszközeivel kombinálhat.

Tudjon meg többet ajánlatunkról

A világ első 4K 180 fokos látószögű konferencia kamerája

Jabra PanaCast

A Jabra PanaCast egy olyan videokonferencia kamera, melyet úgy terveztek meg, hogy 4K-s, 13 megapixeles kamerájával, 180 fokos látószögével javítani tudja a virtuális összejövetelek hatékonyságát. Élvezze a nagyobb látószög adta természetesebb perspektívát, vakfoltok nélkül. Az intelligens automatikus zoom funkciójának hála bevon mindenkit a beszélgetésbe a konferenciateremben. Kiváló Vivid HDR képminőségének hála kiváló videóminőségben lehet részünk, még nagyon változó megvilágítási viszonyok között is. Használata roppant egyszerű: csak csatlakoztatunk kell számítógépünk USB-portjához, és már működik is.

Kiemelt tulajdonságok:

Hordozható bluetooth konferenciabeszélgetés kihangosító

Jabra Speak 710 MS

A Jabra Speak 710 MS egy olyan professzionális hordozható kihangosító, mely a tökéletes hangzás szellemében lett kialakítva. Magával ragadó élményt biztosít a zenehallgatáshoz, és kristálytiszta hangzást garantál a konferenciahívásokhoz is. A készülékben rejlő mikrofonok 360 fokos lefedettséget biztosítanak, így bárhova is helyezi el a csatlakoztatott eszközt, biztos lehet abban, hogy a vonal túloldalán tökéletesen hallják. Csatlakoztassa a pehelykönnyű eszközt másodpercek alatt a laptophoz, okostelefonhoz és táblagéphez USB vagy Bluetooth segítségével. Járjon bármerre, a beépített akkumulátornak köszönhetően 15 órás üzemidő áll rendelkezésre.

Kiemelt tulajdonságok:

Világelső csapatmunka platform

Microsoft Teams

A Microsoft Teams alkalmazás kifejezetten csevegés alapú, csapatmunkához készült központi eszköz, melynek lényege a különféle munkacsoportokon belüli személyek gördülékeny kommunikációjának biztosítása. Hasonlóan a közösségi platformokhoz, a munkatársakkal való kapcsolattartás egyszerű és nyomon követhető, a megosztott tartalmak és csevegéselőzmények pedig bármikor megtekinthetők.

Ugyanúgy megoszthat csoportokkal munkaanyagokat, valamint egy platformon belül szerkesztheti azokat. A munkaanyagok elérését és a munkafolyamatok ütemezését a beépített hozzáférés a Sharepointhoz, OneNote-hoz és a Plannerhez biztosítja.

Kiemelt tulajdonságok:

Microsoft CSP - felhő - Cloud - csomagajánlatok

Felkeltettük az érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Jabra PanaCast kamera és a Jabra SPEAK 710 MS asztali kihangosító praktikus, mobilis és pikk-pakk installálható párost alkot. Ezen eszközöket pedig a Microsoft Teams kollaborációs  platformjával használva  dolgozzon akár otthonról, akár az irodából tovább növelheti megbeszélései hatékonyságát.