Advanced Threat Protection

Microsoft CSP - ATP - CSPHungary
Advanced Threat Protection - Komplex veszélyforrások elleni védelem - Microsoft CSP

A Komplex veszélyforrások elleni védelem, avagy Advanced Threat Protection (ATP), képes elhárítani az ismeretlen fenyegetéseket, még mielőtt azok veszélyeztethetnék a cége adatait.

Az Microsoft Office 365 szolgáltatásokra épülő biztonsági rendszer segítségével valós időben és hatékonyan védheti meg levelezését és adatait az ismeretlen, frissen megjelenő, összetett támadásokkal szemben.

Az ATP három védelmi módszere:

Biztonságos mellékletek

Nulladik napi védelem az ismeretlen kártevők ellen. A funkció segít meggátolni a kártékony mellékletek bejutását a levelezési környezetébe. Minden gyanús tartalmat működéselemzésnek vet alá a rendszer, úgynevezett detonációs kamrába különíti el, mielőtt azt továbbítaná a címzettnek. A rendszer a gépi tanulási technikákat is hasznosítva vizsgálja a tartalmat és ítéli meg veszélyességét, biztosítva ezzel a kártevőmentes levelezéshez.

Microsoft CSP - adatvédelem, titkosítás - CSPHungary
Microsoft CSP - cloud service security 2 - CSPHungary

Biztonságos hivatkozások

Védelem az adathalász webhelyek ellen a megnyitás pillanatában. A funkció megvédi a környezetét a hivatkozásokra való kattintás veszélyeitől, mégpedig úgy, hogy a tartalom ellenőrzésekor átírja a hivatkozásokat, így amikor a felhasználó rákattint, az Office 365 rendszeren keresztül indítja meg a hivatkozás megnyitását. Amennyiben nem biztonságos webhelyre irányít, a rendszer figyelmeztető üzenettel tájékoztatja a felhasználót a veszélyes webhelyről, vagy letiltja a webhely elérését. A jelentési eszközök segítségével rendszergazdák számára egyszerűen nyomon követhető, hogy mikor és mely felhasználó kattintott a veszélyes hivatkozásra.

Informatív jelentések

Kártékony forgalom kivizsgálása és nyomon követése. Az informatív jelentések funkcióval megtudhatja, hogy szervezete mely felhasználóit érik a támadások, illetve a támadások típusáról, időbeliségéről is tájékozódhat. Az ismeretlen vírusok miatt letiltott üzeneteket a kimutatások készítésével valamint üzenetkövetéssel képes kivizsgálni, míg a kattintásokat az URL-ek követésével lehet figyelemmel kísérni.