Enterprise Mobility + Security

Microsoft CSP - Enterprise Mobility Security - CSPHungary
Enterprise Mobility + Security - Vállalkozása mozgásba lendülhet - Microsoft CSP

A Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) segítségével kezelheti azokat a kihívásokat, mint a változatos mobil eszközök megjelenése, a Bring Your Own Device (BYOD) mozgalom térhódítása és a felhőalapú alkalmazások (SaaS) terjedése.

Ha arra keres megoldást,

  • miként tudná biztosítani a felhasználók számára a hozzáférést a számukra szükséges alkalmazásokhoz az összes eszköztípuson,
  • hogyan tudná közös platformra helyezni a helyben üzemeltetett Active Directory Domain Services-t és a felhős azonosságkezelési megoldásokat,
  • miképp tehetné hatékonyabbá PC- és mobileszköz-felügyeleti rendszereit,
  • hogy tudná megvédeni üzleti adatait, legyenek akármilyen klienseken,

akkor Önnek az Enterprise Mobility + Security megoldásra van szüksége!

Az Office 365 és Windows 10 Enterprise E3 szolgáltatásokkal együtt, a beépített integrációnak köszönhetően, magasabb szintű eszköz- és adatfelügyeletet érhet el.

Identitás- és hozzáférés kezelés

Az Azure Active Directory (Prémium P1) segítségével kezelheti a biztonságos bejelentkezéseket és a feltételes hozzáféréseket. Az Office 365 és Windows 10 Enterprise 3 részeként is beépülő funkció, melyhez egyszeri és alapszintű többtényezős hitelesítésen, valamint a Windows eszközök eszközbeállításán és regisztrációján túl, további lehetőségek is társulnak. Ilyenek például az Office 365 szolgáltatásokat kiegészítő speciális biztonsági jelentések, önkiszolgáló csoportfelügyelet, dinamikus csoportok és a licenc-hozzárendelésen alapuló csoporttagság is. A Windows 10 operációs rendszer szolgáltatásait kiegészítve többek közt menedzselheti a feltételes hozzáférési szabályzatokat, vagy az automatikus regisztrálást.

Microsoft CSP - adatvédelem, titkosítás - CSPHungary
Microsoft CSP - cloud service - CSPHungary

Felügyelt irodai alkalmazások mobileszközökön is

Az EMS az Office 365 és Windows 10 szolgáltatásokhoz adja hozzá az eszköz-felügyeleti, mobilalkalmazás kezelési és biztonságos tartalommegjelenítési funkciókat, így könnyen tarthatja kézbe vállalkozásának minden irodai eszközét és használt alkalmazását.

A Windows Intune megkönnyíti a számítógépek védelmét, frissítését, ellenőrzését, konfigurálását, leltározását és hibaelhárítását cége informatikai környezetében. Legyen szó bármilyen eszközről, PC, notebook, Tablet, vagy mobiltelefon az Intune segítségével minden készülék felügyeletét egy kézben tarthatja.

További információért a Windows Intune-ért kattintson ide.

Adatvédelem

A Microsoft Azure Rights Management házirend alapú nagyvállalati jogosultságkezelő rendszer segítségével akár felhasználói szinten is gondoskodhat saját adatainak védelméről, biztonságosabb hozzáférést tehet lehetővé a vállalati erőforrásokhoz, és engedélyezheti a bizalmas adatok biztonságos megosztását szervezeten belül és kívül.

Az Azure Information Protection (AIP) Premium P1 egy könnyen testre szabható, felhőalapú szolgáltatás, mellyel a dokumentumokat és a leveleket lehet védelemmel ellátni, így teheti biztonságosabbá a cége falain kívül megosztott bizalmas adatok elérését.

Az Advanced Threat Analytics (ATA) technológia használatával megvédheti vállalkozását többféle típusú célzott kibertámadástól és belső fenyegetéstől, a saját fejlesztésű hálózati elemzőmotor segítségével és a hálózat több adatforrásából származó viselkedési profilkészítési funkcióval.