Exchange Online

Microsoft CSP - Microsoft Exchange Online - CSPHungary
Exchange Online - Vállalati levelezés - Microsoft CSP

Az Exchange Online egy felhő alapú levelező rendszer, mely használatával bármilyen eszközzel elérheti a céges levelezését, címjegyzékét és naptárát, legyen az telepített kliensen (pl. Outlook) vagy interneten keresztül. Vállalati szintű levelezési funkciókat használhat nagyobb és megbízhatóbb postafiókokkal, valamint a pénzügyileg is garantált 99,9%-os hasznos üzemidővel biztosíthatja vállalati levelezésének folyamatos működését.

Nagyméretű postaládák

Felhasználónként 50 GB méretű postaláda biztosítja a bejövő és archivált levelek tárolását, míg az Office 365 nagyvállalati E3-as csomagot tartalmazó ajánlatainkban összesen 100 GB tárhely áll rendelkezésre a beérkező e-mailek számára, az archiválás pedig korlátlanul biztosított.

Microsoft CSP - Exhange Online, levelezés - CSPHungary
Microsoft CSP - cloud service security - CSPHungary

Biztonság és szabályzás

Adatai védelmét a prémium kategóriájú kártevővédelem és a levélszemét szűrés biztosítja. Levelezési környezete feletti szabályozást az Exchange Felügyeleti központon keresztül kezelheti, futtathat helyi feltárásokat, valamint mobileszközöket engedélyezhet, zárolhat és eltávolíthat róluk bizalmas céges adatokat.

Az Office 365 nagyvállalati E3-as csomagot tartalmazó ajánlatainkban elérhető az adatveszteség-megelőzés, szolgáltatott hangposta és a helyi visszatartási funkciók is. Az adatveszteség-megelőzési lehetőségek meggátolják a bizalmas adatok véletlenszerű kiküldését. A szolgáltatott hangpostával lehetősége van IP alközpont csatlakoztatására, hívásfogadással, betárcsázási kezelőfelülettel és vállalati automatikus híváskezeléssel. A helyi visszatartási funkcióval megőrizheti a postaládákban és az archívumokban törölt és szerkesztett elemeket.

Könnyű kezelhetőség

Az asztali klienseknél (pl. Outlook) már megszokott módon kezelheti levelezését, megoszthatja naptárát, csoportokat és feladatokat, valamint az új Átnézendők funkció a fontos, kezelendő leveit, az Ön munkastílusának megfelelő szabályok alapján automatikusan karbantartja, ezáltal Ön mindig a legfontosabb üzeneteire összpontosíthat.

Exchange Online Kioszk

Az Exchange Online Kioszk olyan felhasználók számára nyújt optimális levelezési szolgáltatást, akik irodai munkával nem foglalkoznak, ám szükséges számukra a vállalati levelezés. A szolgáltatás részeként 2GB méretű postafiók áll a rendelkezésükre, archiválási, megosztási és nyilvános mappa lehetőségek nélkül. Az Exchange Online Kioszkot a Cloud Tárhely Mini csomagajánlatunk tartalmazza.