OneDrive for Business

Microsoft CSP - OneDrive for Business - CSPHungary
OneDrive for Business - vállalati adatok biztonságos tárolása felhőben - Microsoft CSP

A OneDrive vállalati verzióval biztonságosan végezheti munkáját a felhőben bárhol, bármikor. A szolgáltatás online tárhelyet biztosít, melyet megbízhatóan kezelhet több eszközről, mint PC/Mac gépen, illetve mobil eszközökről egyaránt.

A biztonságos tárhely segítségével a fájlokat bárhol és bármikor elérheti, és könnyen megoszthatja kollégáival. A folyamatos szinkronizálásnak köszönhetően Ön mindig a legfrissebb verziójú fájlt találja és folytathatja ott a munkát ahol Ön vagy kollégája abbahagyta, legyen akár online vagy offline.

A közös munkavégzést is megkönnyíti a OneDrive használatával. Valós időben, a már ismert Office applikációkkal gyorsan létre tudja hozni a közös munkaanyagokat kollégáival együtt. Asztali és mobilalkalmazások egyaránt elérhetők.

A felhőben tárolt munkáját biztonságban tudhatja a beépített védelmi funkciók és fájltitkosítás révén. Bizalmas adatait pedig a speciális adatveszteség-megelőzési képességek használatával védheti meg. A vállalat rendszergazdái határozhatják meg, hogy ki milyen műveletet hajthat végre a tárban, ezzel is hozzájárulva az adatszivárgás megelőzéséhez.

Csomagajánlatainkban 1 TB online személyes tárhely biztosított.