SharePoint Online

Microsoft CSP - Microsoft SharePoint Online - CSPHungary
Sharepoint Online - Microsoft CSP

A SharePoint Online alkalmazás segítségével webhelyeket tud létrehozni, amely a vállalatán belüli munkát segíti elő azáltal, hogy összeköti a felhasználókat egy közös munkafelületen. A Csapat kezdőlapjára belépve, azonnal tájékozódhat is az újdonságokról, így hamar átfogó képet kap arról, hogy merre is tart a közös munkafolyamat.

Modern csapatwebhelyek

Lehetősége nyílik, hogy megosszon különböző tartalmakat munkatársaival, illetve hogy formázza, átírja a dokumentumokat, akár egy időben másokkal.

Munkafelügyelet

Tájékozódni tud kollégái aktivitásáról, folyamatban lévő tevékenységeikről az innovatív személyi kártyák segítségével. Ezáltal kézben tarthatja probléma nélkül, az aktív projekteket.

Gyorsabb kommunikáció

A portálok segítségével kapcsolatba léphet és kommunikálhat beosztottjaival és a csapat tagjaival.

Microsoft CSP - Microsoft Cloud - CSPHungary
Microsoft CSP - cloud service - CSPHungary

Elérés bárhonnan, másodpercek alatt Mobilapp-al

Bejelentkezhet bárhonnan, akár a mobil telefonjáról, vagy Tabletjéről, legyen az Windows, IOS vagy Android operációs rendszerű készülék, a SharePoint mobilalkalmazáson keresztül.

Tartalom kezelés és keresés

Az alkalmazáson belül szabályozni tudja a különböző hozzáférési jogosultságokat, így kiválaszthatja, hogy mely kolléga milyen tartalmat lásson és kezeljen. Célirányosan rákereshet különböző tartalmakra, személyekre, ezáltal elősegítve a gyorsabb, hatékonyabb munkát.

Vállalati szintű keresés és elektronikus adatfeltárás

Az Office 365 nagyvállalati E3-as csomag részeként bővített keresési funkció is társul, mellyel nem csak kizárólagosan a SharePoint tartalmakban, hanem akár más, Microsoft online szolgáltatásokban, mint például az Exchange Online vagy OneDrive tartalmakban is. Peres ügyek, nyomozás vagy átvilágítás esetén elektronikus adatfeltárással (eDiscovery) képes a szükséges dokumentumokat biztosítani.

Applikáció nélküli megnyitás

Az Office 365 nagyvállalati E3-as csomag részeként a Sharepoint alkalmazásban lehetősége nyílik arra, hogy az Excel, Visio és Infopath dokumentumokat, külön alkalmazás nélkül, a Sharepoint részeként megnyissa.