Teams

Microsoft CSP - Teams - CSPHungary
Teams - Központosított csapatmunka és projektfelügyelet - Microsoft CSP

A Microsoft Teams alkalmazás kifejezetten csevegés alapú, csapatmunkához készült központi eszköz, melynek lényege a különféle munkacsoportokon belüli személyek gördülékeny kommunikációjának biztosítása. Hasonlóan a közösségi platformokhoz, a munkatársakkal való kapcsolattartás egyszerű és nyomon követhető, a megosztott tartalmak és csevegéselőzmények pedig bármikor megtekinthetők.

Ugyanúgy megoszthat csoportokkal munkaanyagokat, valamint egy platformon belül szerkesztheti azokat. A munkaanyagok elérését és a munkafolyamatok ütemezését a beépített hozzáférés a Sharepointhoz, OneNote-hoz és a Plannerhez biztosítja.

Kezdeményezhet privát vagy csoport beszélgetéseket, valamint egyaránt ütemezheti azokat, mint egy online értekezletet, és bármikor bevonhat vállalaton belüli és kívüli személyeket is a csevegésbe.

Az alkalmazás minden csapatmunkához testre szabható, az igényeinek megfelelő felületen kommunikálhat munkatársaival, érheti el a szükséges tartalmakat, valamint kaphat értesítést a fontos feladatokról.  

A biztonságot az adatvédelmi és titkosítási funkciók biztosítják, ezáltal nyugodt lehet a bizalmas információk megosztása közben is.

Az asztali applikáción túl mobilalkalmazás is elérhető, így akár az út közben felmerült ötleteit is azonnal megoszthatja a többiekkel.

Microsoft CSP - felhőszolgáltatások - CSPHungary - CTA