Windows 10 Enterprise E3

Microsoft CSP - Windows 10 - CSPHungary
Windows 10 Enterprise E3 - operációs rendszerfrissítés - Microsoft CSP

A Windows operációs rendszer legújabb verziója a Windows 10, az eddigi verziók (7-es és 8-as) legjobb tulajdonságait foglalja magában. Újra elérhetővé tették a start menüt, ugyanakkor meghagyták a WIN 8 csempék megoldását is, valamint az új, gyors és biztonságos böngésző (Edge), valamint a folyamatos biztonsági frissítések hozzájárulnak a felhasználói élmény növeléséhez.

A Windows E3 frissítés kifejezetten a Windows 10 Professional operációs rendszerhez készült, mellyel gondoskodni tud a biztonságos üzletmenetről, adatai és eszközei védelméről, fokozott ellenőrzés és rugalmasság mellett.

Magasabb hálózati védelem

A Credential Guard-al kiegészítő védelmet nyújthat a hitelesített hálózati felhasználóknak az operációs rendszeren futó kártevők ellen. Pass the Hash támadásokat könnyedén megakadályozhatja vele.

Kiterjedt eszközvédelem

A Device Guard funkcióval fokozott védelmet nyújthat az eszközöknek a kártevőkkel, valamint a nem megbízható alkalmazásokkal és végrehajtható fájlokkal szemben.

Microsoft CSP - adatvédelem - CSPHungary
Microsoft CSP - adatvédelem, titkosítás - CSPHungary

Alkalmazás és webhely felügyelet

A már meglévő infrastruktúrával együttműködő AppLocker felügyeleti funkcióval korlátozhatja az eszközökön használható alkalmazások és webhelyek körét, így megakadályozhatja a nem kívánt és ismeretlen alkalmazások, webhelyek használatát a hálózatban.

Az App-V- vel megkönnyítheti az alkalmazások felügyeletét, mivel az alkalmazásokat nem telepítjük közvetlenül a felhasználók eszközein, ezért nem kell aggódni az ütközések és a kompatibilitási problémák miatt. Az alkalmazások mindig naprakészek és védettek lesznek a legújabb biztonsági frissítéseknek és funkcióknak köszönhetően.

A felügyelt felhasználói környezettel testre szabhatja és korlátozhatja az eszközök felhasználói élményét és a végrehajtható funkciók körét az optimális biztonság érdekében.