Okirat ellenjegyzése távazonosítással

Microsoft 365 és Teams Ügyvédeknek

A Microsoft 365 és a Teams a legteljesebb biztonság mellett olyan kényelmi megoldásokat is lehetővé tesznek, mint pl. a távazonosítás. Ismerje meg a modern munkavégzést elősegítő alkalmazásainkat érintő legfontosabb témaköröket, és kérjen árajánlatot még ma!

Új név, új előnyök, azonos ár

Az Office 365 új neve Microsoft 365

Office 365 - Irodai Alkalmazások - Microsoft CSP

A modern Iroda

A hagyományos Office alkalmazások ugyan jól szolgálták az irodai dolgozókat, azonban a digitalizáció térhódítása és a modern technológiák elterjedése miatt már nem tudtak minden felhasználó igényt kielégíteni.

A Microsoft ezért olyan korszerű irodai alkalmazásokat fejlesztett ki, melyekkel lehetségessé vált a modern online technológiák integrálása. A korábban Office 365 néven elérhető, immár Microsoft 365 alkalmazások eredményesebb és produktívabb munkát biztosítanak Önnek és munkatársai számára.

Miért váltson?

Az, hogy bárhonnan dolgozhat, a hatalmas online dokumentum tárhely, a folyamatos felhős biztonsági mentések, az időzített megosztások, a mindig naprakész programok, a valós idejű csoportmunka és többek közt az integrált üzleti intelligencia is amellett szól, hogy váltson.

Mi a jó hírünk? Az, hogy mindezért nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia, tervezhető, havidíjas konstrukciónk segítségével jelentős költségeket spórolhat meg.

Irodai alkalmazáscsomagjaink minden területen megállják a helyüket

A legfontosabb tudnivalók
ügyvédek számára

A leggyakoribb adatlopás a felhasználói jelszavak megszerzésével történik. A Microsoft a felhasználók adatait több lépcsős hitelesítéssel, valamint fejlett kódolással védi az illetéktelen hozzáférésektől. 

Egy licenchez tartozó alkalmazáscsomagot a felhasználó egyszerre akár öt különböző készülékről bejelentkezve is használhatja. A készülékek lehetnek asztali és hordozható eszközök egyaránt, valamint eltérő iOS, Android, Windows, illetve MacOS rendszerűek is.

A meetingbe behívott külső fél a behívó csoportja alá tartozik, így a licenccel rendelkező Microsoftos védelem rá is kiterjed.

Tévesen módosított fájlok esetén lehetőség van korábbi mentésekre történő visszaállításra.Adatait a Microsoft legalább két adatközpontban tükrözötten tárolja, törlés esetén legfeljebb 90 napig biztosít visszaállítási lehetőséget, akár öt percen belül.

Igen, lehetőség van egy felhasználóhoz, vagy a teljes csapathoz társított összes adat változatlan formában való tartására és annak kinyerésére, hogy az bizonyítékként felhasználható legyen. Ez úgy tehető meg, hogy egy felhasználót (felhasználói postafiók) vagy egy csapatot törvényes visszatartásba helyez. Abban az esetben, ha a végfelhasználók idő közben törlik, vagy szerkesztik a csoportos postafiókban lévő csatornaüzeneteket, a tartalom akkor is változatlanul, másolatban továbbra is elérhető.

A Microsoft Teams a Microsoft 365 és az Office 365 a hiperléptékű, vállalati szintű felhőjére épül és a Microsoft csúcstechnológiás védelme nyújt teljes biztonságot az ügyfelek számára.

Adatai kódolt formában kerülnek tárolásra. A Microsoft mérnökei csak különösen indokolt, általában végfelhasználói kérésre megigényelt hozzáféréssel nézhetnek bele adataiba. A hozzáféréshez üzleti indoklás, valamint vezetői jóváhagyás szükséges, komoly biztonsági előírások betartása mellett, mely kimondottan arra az esetre vonatkozik. A felhasználó bekapcsolhatja a Lockbox funkciót is, mely segítségével ő adja meg a jogosultságot adatelérésre és becsült időre a mérnök számára.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!​

Kérdezzen tőlünk, vagy kérjen árajánlatot!
Munkatársaink a lehető leghamarabb válaszolnak megtisztelő megkeresésére.

Microsoft CSP Árajánlat kérés - CSP Hungary