ISV Körkép 1. rész – Applion

Azure ISV körkép - Applion

Megosztom ezt a cikket:

Azure ISV programunk célja, hogy támogassuk a hazai független szoftverfejlesztő vállalkozásokat, olyan eszközök segítségével, melyekkel új üzleti szegmensek és új értékesítési lehetőségek állhatnak rendelkezésükre. Induló blogsorozatunkban olyan vállalkozásokat mutatunk be, akik már felismerték az Microsoft felhős termékeiben és szolgáltatásaiban rejlő hatalmas potenciált.

Sorozatunk első részének középpontjában az Applion áll. 

A 100%-ban magyar tulajdonú vállalat egy évtizede szolgálja ki ügyfeleit kiemelkedő színvonalú informatikai megoldásokkal. Az AppWorks nevű field service management (helyszíni munkavégzést támogató) megoldásain kívül egyedi szoftverfejlesztési, UX/UI tervezési, valamint rendszerüzemeltetési szolgáltatásokat kínál KKV-k és nagyvállalatok számára is. Az elégedett partnerei között megtalálható az UNICEF, a VideoJet, a GS1 Hungary, az OTP Bank, a Raiffeisen Bank, valamint további magyarországi pénzintézetek is.

Azure ISV körkép - AppWorks

Az AppWorks

Az Applion zászlóshajója, az AppWorks, eredetileg egy mobil munkalap megoldásnak indult, mára viszont a piacon elérhető egyik legnagyobb tudású, komplex vállalati mobilizációs megoldássá nőtte ki magát. Egy olyan vállalati mobilizációs szoftvercsomag, mely kiváltja a hagyományos, papíralapú munkalapokat, adatlapokat, helyszínen kitöltendő egyéb dokumentumokat; lehetővé teszi a szükséges adatok és dokumentumok digitális formában történő tárolását, felhőn keresztüli szinkronizálását és mobileszközön keresztüli elérését bárhol, bármikor.

Kiknek ajánljuk?

Az AppWorksöt olyan cégek számára fejlesztették ki, ahol a munkatársak jelentős mennyiségben végeznek irodán kívüli munkát. Legyen szó akár logisztikai munkáról, kiszállításról, vagy akár értékesítésről, az AppWorks nagyságrendekkel leegyszerűsíti az adminisztrációt, könnyíti és ellenőrizhetővé teszi a munkavégzést és csökkenti a hibalehetőséget.

Az AppWorks két felületen érhető el: a webes kezelőfelületen keresztül központilag adminisztrálható a rendszer és ellenőrizhetők a munkatársak; a mobilalkalmazáson keresztül pedig a terepen dolgozók érhetik el a számukra szükséges információkat, és valós időben küldhetik be a központba a kitöltendő adatokat.

Felhő alapú szolgáltatás

Az AppWorks több mint szoftver: teljes körű szolgáltatást nyújt, az igényfelméréstől a bevezetés támogatásán át az üzleti tanácsadásig. A felhő alapú kialakítása révén az AppWorks alkalmazkodik a modern felhasználói és biztonsági igényekhez is, emellett biztos lehet abban, hogy egy olyan platformot használ, ami megbízható, zökkenőmentes üzemeltetést garantál.

Az AppWorks gondoskodik róla, hogy a feltöltött üzleti adatok biztonságban legyenek. A kommunikáció mindig titkosított kapcsolaton keresztül történik, amihez további komplex biztonsági megoldásokat használnak, melyben nagy szerepet töltenek be a Microsoft Azure szolgáltatásai:

 • Azure Firewall

  A szerver és az adatbázis védelméről Microsoft Azure felhő alapú tűzfala gondoskodik. Az Azure Firewall többek közt magas rendelkezésre állással és korlátlan felhőbeli skálázással, intelligens veszélyforrás-felderítésen alapuló szűréssel biztosítja az Azure Virtual Network erőforrásainak integritását.

 • Azure Traffic Manager & LoadBalancer

  Az Azure ezen szolgáltatásai segítségével magas rendelkezésre állás és kiemelkedő hálózati teljesítmény érhető el. Amíg Traffic Manager a bejövő forgalom irányításában játszik szerepet, addig a Load Balancer automatikus skálázással követi az alkalmazás adatforgalom-igényét.

 • Azure Backup

  Az Azure Backup egy költséghatékony, automatikus felhőalapú biztonsági mentési szolgáltatás, mellyel az adatok még nagyobb biztonságban tudhatóak.

 • Azure Disaster Recovery

  Az üzletmenet-folytonosságot az Azure vészhelyreállítási megoldása biztosítja. Használatával bármilyen szituációban kiemelkedő rendelkezésre állás érhető el. A leállások és adatvesztés kora a múlté.

További cikkeink

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapjon naprakész információkat a felhő világából