Spóroljon szoftverein SAM szolgáltatásunkkal!

szoftvereszköz-gazdálkodás

A Software Asset Management, azaz a SAM, a vállalatok, szervezetek tárgyieszköz-gazdálkodásának egy rendkívül fontos része, amelynek a számviteli, gazdasági felelősségein és kötelezettségein felül szerzői jogi és adójogi vonatkozásai is vannak. Szolgáltatásunkkal licencelési költségeit jelentős mértékben csökkentheti!

Microsoft CSP - SAM - grafika

Felejtse el a felesleges licencköltségeket!

A szoftvereszköz-gazdálkodásról

Microsoft CSP - SAM - felmérés - Felhő

A mai trendek

Napjainkban a vállalatoknál számos olyan szoftvert használnak, melyek hatékonyabbá teszik a napi munkát, automatizálják a rutinfeladatokat, vagy az illető ágazat speciális feladatait látják el. A piac szinte mindenre kínál megoldást, naponta jelennek meg új termékek, melyek a felhasználók egyre növekvő elvárásainak kielégítését szolgálják.

Az egyre átláthatatlanabbá váló piacnak ezért a puszta termékkínálat mellett megfelelően magas szintű szolgáltatásokat is kellene nyújtania, hogy megfeleljen az ügyfelek elvárásainak.

Igényekre szabva

A felhasználótól nem várható el, hogy ismerje és kiigazodjon a gyártók különböző licencelési megoldásai között. ​ A teljes körű tanácsadás, a kiválasztott termék gyors beszerzése, valamint az értékesítés utáni hatékony licencmenedzsment ezért olyan értéket képeznek, melyek nélkülözhetetlenné váltak a mindennapi gyakorlatban

Pontosan erre az igényre válaszul, szolgáltatások olyan palettáját alakítottuk ki a szoftvereszköz-gazdálkodás területén, mely az ügyfeleink számára az első megkereséstől kezdődően a vásárlás utáni ügyfélgondozásig teljes körű támogatást biztosít.

SAM felmérés a modern kor igényeinek megfelelve

Optimalizálja vállalkozását!

Nagyobb vállalatok, de akár már néhány tízfős cégek is, működésük során a mindenkori aktuális gazdasági racionalitástól vezérelve, a szoftver licencek olyan változatos palettáját képesek felhalmozni, hogy egy idő után lehetetlenné válik számukra a naprakész nyilvántartás.
Ez a mai gazdasági, jogi környezetben, ahol számtalan megfelelőségi követelménynek kell eleget tenni (ld. NAV, MNB, SOX, BSA, stb.) tarthatatlan állapot.

Bemutatjuk SAM Felmérés szolgáltatásunkat!

A SAM felmérés során pontosan felmérjük az ügyfél telepített szoftver bázisát. A kapott eredmény elemzése és a könyvelés adataival történő összevetése után, javaslatot teszünk, hogy a meglévő licencparkot miként lehet racionalizálni, mik lehetnek azok az irányok, amelyek mentén a jövőbeni fejlesztések megvalósíthatók és melyek azok az eszközök melyekkel a nyilvántartás mindenkor naprakész és auditálható információkat szolgáltat.

Microsoft CSP - SAM - felmérés - Felhő 2

Hogyan profitálhat SAM felmérésünkből?

A SAM felmérés előnyei

Nagyobb jövedelmezőség

Csökkenhetnek az IT költségek azáltal, hogy segítünk a licencelési kiadásait ésszerű mértékűre optimalizálni.

Szoftver Leltár

Pontos leltárt kap a szoftverelemek pillanatnyi állapotáról és helyéről, továbbá betekintést nyerhet az IT eszközök aktuális állapotába.

Jogi megfelelőség

Nem csupán a szabálytalan IT eszköz amortizációs folyamatokat kerülheti el a könyvelésben, hanem az esetleg szoftverlicencelési szabálytalanságokat is.

Adatbiztonság

Szolgáltatásunkkal felszínre kerülnek az esetleges adat – és szoftverbiztonsági lyukak is, melyeket segítünk befoltozni.

Zéró túllicenszelés

Ugye Ön sem szeret olyanért fizetni, amit nem is használ? Szolgáltatásunkkal búcsút mondhat a felesleges licencvásárlásoknak.

Szabványosítás

A kialakítandó, vagy már meglévő ISO szabványokhoz (9001, 27001, 14000) előkészítheti az IT-t és az eszközgazdálkodáshoz kapcsolódó vállalati folyamatokat.

Hozzáférés-kezelés

Kerülje el a jogosulatlan hozzáféréseket a szenzitív adatokhoz. A munkavállalók jogosultág-kezelése kritikus feladat: pl. egy raktáros alkalmazottnak nem feltétlen kell hozzáférnie a cég pénzügyi adataihoz.

Támogatás

Javaslatot kap arra, hogy miként kell a vállalatnál működtetni a szoftvereszköz-gazdálkodást, hogyan kell kezelni a szoftvereket – a beszerzéstől egészen a selejtezésig.

Szolgáltatásunk igényléséhez szükségünk lesz pár információra

Előzetes ajánlatkérés

Powered by

Microsoft CSP - SysPac logó
Microsoft CSP - SAM - grafika

Várjon! Éljen legújabb ajánlatunkkal!

Most SAM-felmérésünk
Teljes díját Jóváírjuk!

Amennyiben SAM-felmérésünk után rajtunk keresztül szerezi be bármely CSP / DaaS megoldásunkat, akkor a felmérés teljes díját levásárolhatja. A felmérés díjának meghatározásához szükség lesz egy előzetes ajánlatkéréshez.